21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Και επισήμως Κουζμίνσκας στο Μιλάνο (vid)

H είδηση είχε...  κυκλοφορήσει ήδη τις προηγούμενες μέρες και σήμερα έγινε και επίσημη: Η Αρμάνι Μιλάνο θα υπολογίζει πλέον και στη βοήθεια του Μιντάουγκας Κουζμίνσκας.

Ο Λιθουανός φόργουορντ (2.05, 28χρ.) επιστρέφει από τους Νιου Γιορκ Νικς στην Ευρώπη και την Ευρωλίγκα για την ιταλική ομάδα, προσπερνώντας το ενδιαφέρον της Αναντόλου Έφες. Και οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 4-11 και βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας μαζί με την Βαλένθια.

Την περίοδο 2015-16 στην Ευρωλίγκα είχε μέσο όρο 12 πόντους με 54,9% στα σουτ δύο πόντων και 37,7% από τα 6μ75 με τη φανέλα της Ουνικάχα Μάλαγα. Το καλοκαίρι του 2016 υπέγραψε με τους Νιου Γιορκ Νικς και ως ρούκι αγωνίστηκε σε 68 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 6,3 πόντους σε 14,9 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, αλλά φέτος αφέθηκε ελεύθερος.

Αυτό που περιμένουν η Αρμάνι Μιλάνο και ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι από τον "Special K" -όπως τον ονομάζουν στην επίσημη ανακοίνωση απόκτησής του- είναι να δουν το.... DNA του Κουζμίνσκας να ενεργοποιείται, καθώς προέρχεται από μπασκετική οικογένεια: Ο μεγάλος αδελφός, Σαούλιους, έπαιζε μπάσκετ, όπως άλλωστε και η μαμά Τζίτα ( ο μπαμπάς ξέφυγε, έπαιζε... πινγκ πονγκ).

Με αυτό το βίντεο τον υποδέχθηκε η Αρμάνι Μιλάνο...

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ