20.3 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σάκοτα: “Δεν καιγόμαστε να πάρουμε παίκτη”!

Ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν ευχαριστημένος από τη σοβαρότητα που επέδειξαν οι παίκτες της ΑΕΚ και από την ομαδικότητά τους. Κι όταν ρωτήθηκε τι γίνεται με τον παίκτη που ψάχνει εδώ και καιρό, είπε πως τελικά μπορεί και να μην πάρει κανέναν!

"Ήταν το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και θέλαμε να τελειώσουμε όσο πιο ωραία γινόταν. Ήμαστε αρκετά καλοί και στην άμυνα, όσο χρειάστηκε στο παιχνιδι, και δώσαμε και θέαμα στον κόσμο. Είπα στα παιδιά συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά συγχαρητήρια και για τις 29 ασίστ, κάτι που σπάνια βλέπουμε. ο Φάρος μπορεί να μην είχε όλους τους παίκτες του, αλλά εμείς δείξαμε σεβασμό και παίξαμε όπως έπρεπε. Δεν πρέπει να ξεχωρίζουμε τα παιχνίδια στα ντέρμπι και στα άλλα. Δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά. Είμαστε ευχαρισρτημένοι. Εχουμε μία εβδομάδα για να δώσουμε ένταση στη δουλειά και μετά αρχίζει πάλι ο ρυθμός με τα συνεχόμενα παιχνίδια".

Αναφερόμενος στο θέμα της μεταγραφής, που ψάχνει εδώ και καιρό να κάνει η ΑΕΚ, ο Σάκοτα άφησε σαφώς να εννοηθεί πως μπορεί τελικά να μη γίνει καθόλου! "Από τη στιγμή που ήρθα υπήρχε αυτό το θέμα. Η αγορά είναι γνωστή. Παίκτες σαν κι αυτούς που θέλουμε εμείς, διαφορετικούς, που να μας λείπουν, δεν υπάρχουν. Εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε κι έτσι όπως είμαστε. Δεν καιγόμαστε να πάρουμε παίκτη. Αν δεν βρούμε αυτό που θέλουμε, ίσως συνεχίσουμε έτσι.

Η χρονιά είναι μεγάλη και πρέπει να τη βγάλουμε όλη. Αυτό είναι το θέμα. Αλλά δεν θα πάρουμε και τον πρώτο παίκτη που θα πέσει μπροστά μας. Πρώτος στόχος ήταν να βελτιώσουμε το παιχνίδι αυτές τις μέρες χωρίς τα πολλά παιχνίδια και να δώσουμε τις ευκαιρίες σε παίκτες που δεν παίζουν πολύ να δείξουν τι μπορούν να κάνουν".

Σε ό,τι αφορά τις αλλαγές που παρατηρεί από τότε που ανέλαβε την ομάδα, ο "Σάλε" δεν θέλησε να πει πολλά: "Η ομάδα και το καλοκαίρι μου φαινόταν εντάξει. Αλλά όταν έρχεται μια άσχημη περίοδος, χρειάζεται αντίδραση. Δεν έχω πολλά να κριτικάρω, απλά όταν πέφτουν τα παιδιά, πρέπει να τους σηκώσεις λίγο, αν μπορείς".

Τέλος έκανε γνωστό πως υπάρχει κι ένας τραυματισμός του Λαρεντζάκη: "Ο Λαρεντζάκης είχε κάποια ενόχληση στον ώμο και ο γιατρός είπε καλύτερα να τον προφυλάξουμε. Δεν υπήρχε ανάγκη να παίξει και δεν το ρισκάραμε".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ