24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Πλήθος επιλογών για όλα τα γούστα

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάσκετ σήμερα κι εμείς θα προσπαθήσουμε να πάμε στο ταμείο με βάση τις ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Θα ξεκινήσουμε από την Ελλάδα και στη Stoiximan.gr Basket League. Το Λαύριο θα υποδεχτεί στο γήπεδό του τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη δείχνει ικανή να νικήσει και θα ποντάρουμε στον άσο. Με τη δύναμη της έδρας θα πάμε και στον αγώνα του Ρεθύμνου με την Κύμη, ενώ στο «διπλό» θα ποντάρουμε στον αγώνα του Κόροιβου Αμαλιάδας με τον Προμηθέα Πατρών, καθώς οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Τενερίφη του Φώτη Κατσικάρη θα κοντραριστεί με την Γκραν Κανάρια. Κι εδώ θα επιλέξουμε τον άσο, στο ντέρμπι των Κανάριων Νήσων. Στη Βασκονία, η Μπιλμπάο θα παλέψει με τη Μάλαγα και θα ποντάρουμε στην επικράτηση των Ανδαλουσιανών. Στο παιχνίδι της Μπούργος με τη Χιπουσκόα θα στηρίξουμε τη νίκη των γηπεδούχων.

Για την ιταλική λίγκα, η Τρέντο είναι πιο ισχυρή από την Τορίνο και μπορεί να τη «λυγίσει» εντός έδρας, ενώ φαβορί για τη νίκη είναι και η Ρέτζιο Εμίλια απέναντι στην Καντού και θα την εμπιστευτούμε.

Στην Μπουντεσλίγκα, η Μπρεμερχάβεν θα φιλοξενήσει την Όλντενμπουργκ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα θα τα καταφέρουν εύκολα ή δύσκολα. Τέλος, στο παιχνίδι της Ουλμ με την Μπάγερν Μονάχου θα ποντάρουμε στο «διπλό», καθώς το συγκρότημα του Σάσα Τζόρτζεβιτς είναι σαφώς ανώτερο από την αποδυναμωμένη φέτος γηπεδούχο.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Λαύριο – ΠΑΟΚ                1              1,67 

Ρέθυμνο – Κύμη               1              1,36

Κόροιβος Αμαλιάδας – Προμηθέας        2              1,40

Τριάδα

Τενερίφη – Γκραν Κανάρια         1              1,57 

Μπιλμπάο – Μάλαγα    2              1,50 

Μπούργος – Χιπουσκόα               1              1,47

Δυάδα

Τρέντο – Τορίνο               1              1,47

Ρέτζιο Εμίλια – Καντού 1              1,47

Δυάδα

Μπρεμερχάβεν – Όλντενμπουργκ           2              1,29

Ουλμ – Μπάγερν Μονάχου 2 1,33

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ