27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Πασκουάλ: «Μεγάλη πρόκληση» (pics)

Έτοιμος σωματικά και πνευματικά θα πρέπει να εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός στον εκτός έδρας αγώνα του με τη Βαλένθια, για να πανηγυρίσει τη νίκη.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται την Πέμπτη (28/12, 22.00) στο «Pabellon Fuente De San Luis», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον Τσάβι Πασκουάλ να τονίζει κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Ισπανία: «Ξέρω καλά τη Βαλένθια, διαθέτει μια πολύ δύσκολη έδρα. Θα είναι ένα σκληρό ματς, γιατί η αντίπαλός μας χρειάζεται τη νίκη κι επειδή είναι πολύ καλή ομάδα. Έχω μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες, τους προπονητές και γενικότερα το σύλλογο. Παίζει καλύτερα από ό,τι δείχνει η βαθμολογική της θέση, καθώς έχασε πολλά παιχνίδια. Έχουμε, λοιπόν, μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, αλλά θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά, αλλά και στο τακτικό κομμάτι, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να πάρουμε μια σημαντική νίκη».

Ο Κένι Γκάμπριελ, μιλώντας από την πλευρά των παικτών, τόνισε: «Θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι, παίζουν δυνατά και δίνουν ό,τι έχουν. Διαθέτουν μεγάλα κορμιά στη φροντ λάιν και στηρίζονται στο επιθετικό ριμπάουντ, συνεπώς θα πρέπει να κάνουμε καλά μποξ άουτ. Σουτάρουν επίσης πολλά τρίποντα και τζαμπ σουτ. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχουμε μεγάλη συγκέντρωση στην άμυνα και τα ριμπάουντ κι αν δώσουμε το 100% έχουμε καλές πιθανότητες να πάρουμε το ματς».

  

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ