24.6 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Ελληνικές και ισπανικές νίκες

Η χθεσινή (19/12) ημέρα ήταν εξαιρετική στοιχηματικά καθώς δικαιώθηκαν όλες οι προβλέψεις μας πλην του Άρη ο οποίος ηττήθηκε στο γήπεδό του από τη Νίμπουρκ. Και σήμερα (20/12) θα ψάξουμε τον δρόμο για ταμείο σε αγώνες του Champions League και της Ευρωλίγκας, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στην Τουρκία, ο ΠΑΟΚ θα ψάξει το «διπλό» στην έδρα της Γκαζιαντέπ το οποίο θα τον επαναφέρει σε τροχιά πρόκρισης. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη κόντρα στους Τούρκους. Ποντάρουμε στην επικράτησή του. Τον άσσο θα επιλέξουμε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βενέτσια, καθώς το σύνολο του Ντράγκαν Σάκοτα θέλει να αντιδράσει μετά την κακή εμφάνιση και τον διασυρμό στην Πυλαία.

Όσον αφορά την Ευρωλίγκα, είναι πολύ ελκυστικό το «διπλό» της Μπασκόνια μέσα στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο και θα το στηρίξουμε σε πολύ καλή απόδοση, ενώ τέλος, στον «εμφύλιο» της Μπαρτσελόνα με τη Μάλαγα, ο άσος μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο και μπορεί να συνδυαστεί με διαφορά οκτώ ή περισσότερων πόντων.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Γκαζιαντέπ - ΠΑΟΚ    2    2,17

ΑΕΚ - Βενέτσια    1    1,44

Μιλάνο - Μπασκόνια (-1,5)   2    1,95

Μπαρτσελόνα (-7,5) - Μάλαγα    1   1,95

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ