26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πετρούπολη…ώρα μηδέν!

Ο Άρης Πετρούπολης βρίσκεται για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην Γ' Εθνική, αλλά όπως φαίνεται η φετινή εορταστική περίοδο θα φέρει πολλές αλλαγές στην ομάδα της Δυτικής Αθήνας, και το επιτυχημένο 2017, θα βρει ένα εντελώς αλλαγμένο ρόστερ στο ξεκίνημα του 2018.

Ο Άρης υποδέχεται αύριο (17/12, 17:00) για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής τον Έσπερο Λαμίας, έχοντας 2 νίκες σε 9 αγωνιστικές, και ευρισκόμενος σε δύσκολη αγωνιστική θέση, η οποία γίνεται δυσκολότερη ελέω οικονομικών προβλημάτων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε πρόβλημα με ένα εκ τον χορηγών της ομάδας, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της επί μια οκταετία, με την πάντα τακτοποιημένη διοίκηση της ομάδας να θέλει να δώσει μια λύση στο πρόβλημα, με τις δικές της δυνάμεις. Έτσι, όπως φαίνεται το αυριανό (17/12) θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Κωστα Παπαδόπουλου στον πάγκο της ομάδας, ενώ αποχώρησαν οι Παντελιάδης, Λιακόπουλος και Μπαζιώτης, δηλαδή παίκτες με εμπειρία και γνώση στην κατηγορία.

Έτσι, από τη νέα χρονιά (2018) θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, η ομάδα θα πορευτεί με νέο προπονητή, και με όσους παραμείνουν να την πάνε ως το τέλος, έχοντας πλέον να κάνει με μια νέα πραγματικότητα, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα την βρει στην Α' ΕΣΚΑ, χωρίς  φυσικά να μπορεί κάποιος να προεξοφλήσει γεγονότα και καταστάσεις. 

Μπροστά είναι και οι εκλογές στον σύλλογο, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόβλημα και με το γυναικείο τμήμα της ομάδας, το οποίο αγωνίζεται στην Α2 Γυναικών, έχοντας ρεκόρ 6-3 σε 9 αγώνες.

photo credit : basketaki.news

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ