24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μοίρασε αγάπη η Α.Ε. Κομοτηνής (pics)

Δώρα και ευχές αντάλλαξαν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της Α.Ε. Κομοτηνής με τα μέλη του Συλλόγου Μέριμνας ΑΜΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι».

Ο Βασίλης Στοάκης και οι παίκτες του επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του συλλόγου και, εν όψει της έλευσης των Εορτών, μοίρασαν δώρα και εισέπραξαν πολλή αγάπη από τα μέλη, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το… ραντεβού τους για έναν από τους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της Α.Ε. Κομοτηνής στο ΔΑΚ, στο πλαίσιο του φετινού πρωταθλήματος του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση: «Το σύλλογο μέριμνας ΑΜΕΑ "Άγιοι Θεόδωροι" επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της ΑΕ Κομοτηνής το πρωί της Τετάρτης 13 Δεκεμβρίου. Οι άνθρωποι της ομάδας μας αντάλλαξαν δώρα και ευχές και προσκάλεσαν όλα τα μέλη του συλλόγου να έρθουν σε έναν εντός έδρας αγώνα να μας στηρίξουν. Ανανέωσαν επιπλέον το ραντεβού τους μέσα στο 2018, προκειμένου να συνεχίσουν την επικοινωνία και τη σχέση που ανέπτυξαν. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμβάλλουν στο άρτιο αποτέλεσμα που έχει ο σύλλογος και για το φοβερό έργο που επιτελούν».

Στο μεταξύ, η ανδρική ομάδα παρέα με τους Έφηβους βρέθηκαν στο «Mikel Κομοτηνής» και απόλαυσαν τον καφέ τους, το πρωί της Κυριακής (10/12) πριν από τους αγώνες τους. Οι Κομοτηναίοι με ανακοίνωσή τους: «Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη, Κύριο Θανάση Σχώρη, που είναι δίπλα μας σε κάθε μας προσπάθεια».

 

 

  



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ