28.9 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκπληκτικός Λεμπρόν (vids+pics)

Ποιος είδε το Λεμπρόν Τζέιμς και δεν τον φοβήθηκε στην «Quicken Loans Arena», έκανε το 58o triple double της καριέρας του και οδήγησε τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στη νίκη με 105-98 επί των Φιλαδέλφεια Σίξερς.

Ο «βασιλιάς» είχε 30π., 13 ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ και τρία κλεψίματα, ενώ συμμετείχε στους 22 τελευταίους πόντους της ομάδας του, κάτι που είχε να συμβεί από πέρυσι το Μάρτιο, όταν ο Ράσελ Ουέστμπρουκ είχε συμβολή, σκοράροντας ή δίνοντας σσίστ, στους 28 διαδοχικούς πόντους στην τελευταία περίοδο και την παράταση της αναμέτρησης των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με τους Ορλάντο Μάτζικ. Και να φανταστεί κανείς πως ξεκίνησε το ματς με 3/11 σουτ εντός παιδιάς. Από 13π. σκόραραν οι Τζεφ Γκριν, Ντουέιν Ουέιντ και Κάιλ Κόρβερ.

Από τους φιλοξενούμενους, ο Ρόμπερτ Κόβινγκρον αποχώρησε τραυματίας ύστερα από… έξοδό του από το παρκέ και άτσαλη πτώση του πάνω σε φιλάθλους, έχοντας προλάβει να βάλει 19π., μαζί με έξι ριμπάουντ, τέσσερα κλεψίματα και δύο ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=SRwdvAfxD3U

Επίσης 19π. είχε ο Τζέι Τζέι Ρέντικ και 17π. με εννέα ριμπάουντ και έξι ασίστ ο Ντάριο Σάριτς, ενώ στα χαμηλά έμεινε ο Μπεν Σίμονς, με 14π., ο οποίος είχε και δέκα ασίστ, έξι ριμπάουντ, ένα κλέψιμο και άλλο ένα κόψιμο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ