24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Για το 9/9 το Περιστέρι, δύσκολα παιχνίδια για Απόλλωνα και Καστοριά

Συνεχίζει το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, με την 9η αγωνιστική, στην οποία το πρωτοπόρο Περιστέρι υποδέχεται στο κλειστό της οδού Τζον Κένεντι τον Παπάγου, και θέλει να φτάσει στο απόλυτο 9/9. Δύσκολα παιχνίδια δίνουν Απόλλωνας Πατρών και Καστοριά, έχοντας να αγωνιστούν εκτός έδρας, και επί Θεσσαλικού εδάφους, σε Καρδίτσα και Αγιά αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

ΕΑΚ Λάρισας 17.00 ΑΕ Λάρισας-Ψυχικό Παφίλης-Ξενικάκης-Τσιαπλής (Μπεκιάρης)

Για ένα ακόμα παιχνίδι η ΑΕΛ θα αγωνιστεί στο κλειστό της Νεάπολης, με την μετάβαση της στο Αλκαζάρ να πηγαίνει πλέον στο 2018. Ο Χρήστος Χασανίδης δεν υπολογίζει στους Γκογκίδη και Ναούμη, αλλά αναζητάει φάρμακο στη νίκη, έχοντας πέντε συνεχόμενες ήττες. Σαφώς πιο άνετο το Ψυχικό, θέλει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να μπορέσει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον στόχο του. Απών ο Ιορδάνου.

Αγ. Θωμά 17.00 Μαρούσι-Εθνικός Θεονάς-Παπαθανασίου-Ζακεστίδης (Κορασίδης)

Ο μήνας Νοέμβριος δεν ήταν ο καλύτερος και για τους δυο μονομάχου, και δε για το Μαρούσι το οποίο δείχνει να έμεινε στο διπλό στο «Σαλούν», και θέλει πάση θυσία τη νίκη στο «σπίτι» του. Ο Εθνικός, αν και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, έχει μείνει και αυτός χαμηλά, και θα επιδιώξει να πάρει ένα μεγάλο διπλό ώστε να μπορέσει να ξεπεράσει την σκόπελο των πλέι άουτ, κάτι που φαντάζει ο αντικειμενικός στόχος και των δυο ομάδων.

Ιβανώφειο 17.00 Ηρακλής-Δόξα Λευκάδας Σταματόπουλος-Πιτσίλκας Β.-Ταρενίδης Κ. (Παπαγεωργίου)

Για τον Ηρακλή ξεκινάει μια «διαβολοβδομάδα», με τρία παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες, με τα δυο να είναι συνεχόμενα στο λεκανοπέδιο της Αττικής (Αμύντας, Δούκας). Πριν από αυτό η ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή έχει μπροστά της την Δόξα Λευκάδας, η οποία αποτελεί ουσιαστικά άλυτο γρίφο για το πως θα εμφανιστεί, μετά την απομάκρυνση του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη. Στον πάγκο θα καθίσει ο Κώστας Κατωπόδης, η οποίος ήταν πρώτος προπονητής στο περσινό Παγκράτι, με πρώτο του μέλημα η ψυχολογική άνοδος για τους «νησιώτες». Στην αποστολή επανέρχεται ο Αγγελόπουλος.

Αντ. Τρίτσης 17.00 Χολαργός-Δούκας Θεοδωρόπουλος-Μπούκας-Χρηστίδης Ηλ. (Άκελ)

Γειτονικό παιχνίδι, με δυο ομάδες με εντελώς διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα του Στέργιου Κουφού πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, ενώ προέρχεται από το μεγάλο διπλό στην Λευκάδα. Ο Δούκας αναζητεί σανίδα σωτηρίας σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν και το σημερινό (9/12) φαντάζει πολύ δύσκολο για τις δυνατότητες του, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου δεν θα δώσει τα πάντα για θετικό αποτέλεσμα.

Α. Παπανδρέου 17.00 Περιστέρι-Παπάγου Καραβίτης-Μηλαπίδης-Ορφανός Ιορδ. (Ντίνος)

Τα δεδομένα σε αυτό το παιχνίδι είναι συγκεκριμένα, και αυτά δείχνουν το πως το Περιστέρι θα φτάσει στο 9/9, οδηγώντας την κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Νίκος Καραγιάννης δεν θα έχει στην διάθεση του τον Μιλόσεβιτς, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σιγκούντας. Οι «Στρατηγοί», και δε ο Σάββας Κατσούνης στην πρώτη του παρουσία στον πάγκο τους, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν πράγματα που θέλει να δει ο προπονητής του, σε ένα παιχνίδι από αυτά που δεν υπάρχει άγχος.

Τρίπολης 17.00 Αρκαδικός-Αμύντας Παντελίδης-Δημόπουλος-Καρακάσης (Κουκάκης)

Ο Σάββας Τζουγκαράκης χαρακτήρισε το εν λόγω παιχνίδι «ζωής ή θανάτου», και κάπως έτσι το βλέπουν στην Τρίπολη. Ο Αρκαδικός βρίσκεται μόλις με μια νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές, και αν θέλει να έχει ελπίδες αποφυγής των δυο τελευταίων θέσεων που οδηγεί σε άμεσο υποβιβασμό, θα πρέπει να κερδίσει παιχνίδια στην έδρα του. Φυσικά απέναντι του είναι μια πολύπειρη ομάδα, η οποία αν σε οδηγήσει στον ρυθμό της, έχει τον τρόπο να κερδίζει τα παιχνίδια.

Αγιάς 17.00 Ερμής Αγιάς Λάρισας-Καστοριά Πουρσανίδης Κ.-Ευφραιμίδης-Τζιοπάνος (Βαρνάς)

Δυο από τις φορμαρισμένες ομάδες της κατηγορίες συγκρούονται στην Αγιά, με τον Ερμή να υποδέχεται την Καστοριά, και να θέλει να φτάσει σε μια νίκη - υπέρβαση. Η ομάδα του Γρηγόρη Γιασσάρη αισθάνεται πολύ καλά στην έδρα της, έχοντας το αήττητο σε αυτή, ενώ οι «γουναράδες» έχουν πάρει μπροστά, και οδεύουν προς τα πλέι όφ, στην πρώτη τους σεζόν στην κατηγορία. Παιχνίδι από αυτά που δεν χωρούν προβλέψεις, αν και τυχόν νέα απουσία του Κόμματου θα είναι καταλυτική.

Καρδίτσα 17.00 Καρδίτσα-Απόλλων Π. Μπήτης-Λόρτος-Τζίμα (Τέγα)

Ο ΑΣ Καρδίτσας πέτυχε πολύ μεγάλο διπλό στο «Σαλούν» και ξεκόλλησε από τα χαμηλά πατώματα, παίρνοντας βαθιά βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Η ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου θέλει να δώσει συνέχεια, έχοντας απέναντι της τον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος προέρχεται από συνεχόμενες νίκες. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν στην πολύ δυνατή τους έδρα, ενώ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για δεύτερο παιχνίδι δεν θα έχει στην διάθεση του τον Ματαλών.

Η Βαθμολογία (σε 8 παιχνίδια)

1.Περιστέρι 16 (8-0)
-------------------------------
2.Απόλλωνας Πάτρας 14 (6-2)
3.Καστοριά 13 (5-3)
4.Ηρακλής* 13 (6-1)
5.Χολαργός* 13 (6-1)
-------------------------------
6.Ψυχικό 12 (4-4)
7.Δόξα Λευκάδας 12 (4-4)
8.Ερμής Αγιάς 12 (4-4)
9.Μαρούσι 11 (3-5)
10.Αμύντας* 11 (4-3)
-------------------------------
11.Παπάγου 11 (3-5)
12.Καρδίτσα 10 (2-6)
13.ΑΕ Λάρισας 10 (2-6)
14.Εθνικός* 10 (3-4)
-------------------------------
15.Αρκαδικός 9 (1-7)
16.Δούκας 9 (1-7)

*Έχουν ένα αγώνα λιγότερο



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ