19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Έρχονται οι Τούρκοι… γιαβάς γιαβάς

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τανιέλ Γιλμάζ, ο οποίος από τις 25 Νοεμβρίου είναι και επισήμως μέλος του Δ.Σ. της ΚΑΕ Άρης. Αναμένεται να έχει επαφές με παράγοντες του Ερασιτέχνη Άρη προκειμένου να διευθετηθούν κάποια ζητήματα που αφορούν τη χρήση του σήματος του συλλόγου και είναι κρίσιμα όσον αφορά την υλοποίηση των συμφωνιών με τους χορηγούς από την Τουρκία, τους οποίους έχει δεσμευθεί να φέρει στην ΚΑΕ. Και τους οποίους (ή μάλλον, τα χρήματά τους) η ΚΑΕ περιμένει πώς και πώς προκειμένου να ξεφύγει από το οικονομικό αδιέξοδό της.

Ο Γιλμάζ μάλιστα έκανε και μια δήλωση στην τουρκική version του CNN, λέγοντας ότι "δεν νιώθω ξένος στην Ελλάδα, γιατί οι δυο λαοί μοιάζουν τόσο πολύ. Ελπίζω η συνεργασία μας με τον Άρη να φέρει αθλητική επιτυχία και να είναι αμοιβαία επωφελής για τις δύο χώρες".

Πάντως, προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κυρίως προς αποφυγή λανθασμένων εντυπώσεων, ο Τανιέλ Γιλμάζ δεν είναι αυτός που θα βάλει χρήματα στον Άρη. Είναι αυτός που δεσμεύθηκε στην ΚΑΕ ότι έχει έτοιμες συμφωνίες με κάποιες τουρκικές εταιρείες, οι οποίες θέλουν να εφαρμόσουν χορηγικά προγράμματα στον Άρη. Γι' αυτό μπήκε και στο Δ.Σ. Έχει εμφανίσει συγκεκριμένα ονόματα κι αυτό που περιμένουν πλέον στον Άρη είναι οι... πράξεις. Να έρθουν δηλαδή οι χορηγοί και να βάλουν τα λεφτά τους στα ταμεία της ΚΑΕ. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα κρατά χαμηλούς τόνους, γι' αυτό άλλωστε και η άφιξη του Γιλμάζ περνά προς το παρόν στα... ψιλά.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ