21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Καταγγελίες από τον ΜακΚίσιτς

Γκραν Κανάρια και Σακίελ ΜακΚίσιτς πήραν "διαζύγιο" με μια πολύ λιτή ανακοίνωση για λύση της συνεργασίας τους. Όσο χαμηλών τόνων ήταν η ανακοίνωση της ομάδας, τόσο... υψηλών ήταν τα τιτιβίσματα του παίκτη, τα οποία προκάλεσαν αρκετό θόρυβο με αυτά που καταγγέλει.

"To παιχνίδι μου κινδυνεύει! Θα προτιμούσα να κάτσω σπίτι μου για το υπόλοιπο της ζωής μου, παρά να ξαναπαίξω γι' αυτόν τον προπονητή στην Γκραν Κανάρια", αναφέρει και δεν έμεινε εκεί.

Όπως αναφέρει το "Gigantes del Basket" ο ΜακΚίσιτς είχε αφήσει να εννοηθεί πως υπήρξε και κάποιου είδους χειροδικία, ρωτώντας "αν εσείς θα το δεχόσασταν από το αφεντικό σας" αυτούς που άνοιξαν διάλογο μαζί του στο twitter. Το συγκεκριμένο tweet όμως το έσβησε λίγο αργότερα.

Ο προπονητής της Γκραν Κανάρια, Λουίς Κασιμίρο, αρνήθηκε ειδικά το τελευταίο κομμάτι, ακολουθώντας γενικότερα μια διαφορετική τακτική στις δηλώσεις του: "Είναι ένα παιδί που δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα στις προπονήσεις, που δούλευε καλά, το οποίο ίσως να μην μπόρεσε να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του παιχνιδιού μας, στους ρόλους που έχουμε στην ομάδα, που ίσως εκνευρίστηκε και αυτόν τον εκνευρισμό τον έβγαλε μέσα από τα social media, ο οποίος δεν είναι και ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος".

O Κασιμίρο παραδέχθηκε πως μπορεί να υπήρξε κάποια στιγμή που υπήρχε αντιπαράθεση με τον παίκτη "λεκτική και σε καμία περίπτωση φυσική", κάτι που δεν το λες και ασυνήθιστο πάντως, για να προσθέσει: "Είμαι 30 χρόνια προπονητής και ποτέ δεν επιτέθηκα σε παίκτη σωματικά. Πάντα σεβόμουν τον κάθε παίκτη. Ίσως να αναφέρεται σε ένα τάιμ άουτ στον αγώνα με την Αγία Πετρούπολη, όταν ζητούσα από τους παίκτες μου να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση. Ενώ τους μιλούσα, αυτός σηκώθηκε και γύρισα και του είπα πως το τάιμ άουτ δεν είχε τελειώσει και να περιμένει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο να ειπωθεί για το θέμα αυτό".

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ