25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πρίντεζης: «Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε» (vid+pics)

Αήττητο θέλει να διατηρήσει το ΣΕΦ ο Ολυμπιακός στη συνέχεια της φετινής Ευρωλίγκας, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Παρασκευή (08/12, 21.00) τη Ρεάλ Μαδρίτης, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, με τον υπαρχηγό τους να τονίζει στο περιθώριο της παρουσίασης της ανανέωσης της χορηγικής συνεργασίας της ΚΑΕ με το φαρμακευτικό όμιλο «Menarini Group»: «Η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα, που θα θέλει να αντιδράσει. Μπορεί να έχει πολλούς τραυματισμούς, αλλά έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε από τις συνεχόμενες νίκες μας. Δεν είναι τελικός, υπάρχει αρκετός δρόμος, αλλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό δεν θέλουμε να έχουμε κάποια άλλη απώλεια στο γήπεδό μας».

Ρωτήθηκε και για το εάν τα προϊόντα της εταιρίας μπορούν να τους βοηθήσουν κι απάντησε: «Δεν ξέρω πώς να απαντήσω, για να μην παρερμηνευτεί. Είμαστε τυχεροί, γιατί έχουμε ένα τιμ που ελέγχει τα πάντα. Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους γιατρούς και το γυμναστή της ομάδας και είμαι σίγουρος πως για να φθάσει αυτό το προϊόν στα χέρια μας θα είναι πολύ καλό. Από την πλευρά των αθλητών, είναι πολύ σημαντικό να έχουμε εταιρίες δίπλα μας και να μας στηρίζουν. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο για να πετύχουμε τους στόχους. Ευχαριστούμε την εταιρία και μακάρι η συνεργασία αυτή να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια».

https://www.youtube.com/watch?v=xi7B116Qo84

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ