20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νικητής ο Πρίφτης στον «εμφύλιο» με Μπαρτζώκα (vid)

Το αήττητο της Ούνιξ Καζάν πήγε να σπάσει η Χίμκι, αλλά η τελευταία έκανε την ανατροπή σε ένα ματς που έδειχνε χαμένο και με καλάθι του Κίνο Κολόμ κέρδισε με 80-79 στο «Basket Hall», συμπληρώνοντας έξι νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Στον ελληνικό «εμφύλιο» της VTB League, ο Δημήτρης Πρίφτης νίκησε το Γιώργο Μπαρτζώκα, σε ένα απίστευτο σε εξέλιξη αγώνα, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Οι Μοσχοβίτες προηγήθηκαν με 77-66 στο 38’ και με 79-66, 14’’ πριν από τη λήξη ύστερα από 2/2 βολές του Αλεξέι Σβεντ, αλλά ο 29χρονος γκαρντ έβαλε 2/2 βολές κι εν συνεχεία έκλεψε την μπάλα, από το Τάιλερ Χάνεϊκατ που έδωσε λάθος πάσα, και με λέι απ «σφράγισε» την επικράτηση της ομάδας του. Τελείωσε με 18π., όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με το Στεφάν Λάσμε να έχει 16π., έξι ριμπάουντ, μία ασίστ κι ένα κλέψιμο και το Μέλβιν Έτζαμ να σκοράρει επίσης 16π., μαζί με πέντε ριμπάουντ.

«Στράφι» πήγαν οι 28π., του Σβεντ, ο οποίος όμως είχε και έξι λάθη, ενώ 20π. με έξι ριμπάουντ και μία ασίστ είχε Άντονι Τζιλ. Αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα των φιλοξενούμενων στο φετινό πρωτάθλημα. 

https://www.youtube.com/watch?v=SLm0qqo2vbA



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ