19.8 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Καστρίτης: “Η νίκη είναι 100% των παικτών”

"Ηθελε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να πάρεις αυτή τη νίκη. Ηταν ένα παιχνίδι σαν τελικός και για τις δύο ομάδες με τρομερό σασπένς και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων" τόνισε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ  ο τεχνικός της Κύμης Γιάννης Καστρίτης για να προσθέσει: "Παρά το γεγονός ότι φάνηκε 1-2 φορές να χάνουμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας, ιδιαίτερα στην παράταση όπου βρεθήκαμε τέσσερις πόντους πίσω, οι παίκτες μας δεν το έβαλαν κάτω, γύρισαν την κατάσταση και πήραμε μεγάλη νίκη, η οποία τους ανήκει 100%".

Στη συνέχεια, στη συνέντευξη Τύπου συμπληρωσε:

«Για την Κύμη είναι ξεχωριστή η σημερινή νίκη γιατί είναι η πρώτη εκτός έδρας στην Α1. Γνωρίζουμε με πόσο πάθος την ζητούσε ο κόσμος που βρίσκεται γύρω από την ομάδα. Αφιερώνουμε τη νίκη στον κόσμο μας, στην διοίκηση, στους παίκτες, σε όσους καθημερινά παλεύουν για να δουλεύουν όλα εύρυθμα. Σκύβουμε το κεφάλι. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και να συνεχίσουμε στο δύσκολο πρωτάθλημα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον κόουτς Ζιάγκο και στον Πανιώνιο, είναι σαφές ότι η ομάδα τους έχει διαφορετικό πρόσωπο και πολύ μαχητικό πνεύμα»

Από την πλευρά των παικτών ο Αντώνης Τσαγκαράκης τόνισε: "Ιστορική νίκη καθώς είναι η πρώτη της ομάδας μας στην ιστορία της στην Α1. Μεγάλη επιτυχία που χρειάστηκε να δείξουμε καρδιά και ψυχή για να την πετύχουμε. Ξέραμε ότι μετά την ήττα από τη Λάρισα στο σπίτι μας, έπρεπε να πάρουμε ένα μεγάλο διπλό και το κάναμε την πιο κρίσιμη στιγμή.  Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα, ιδιαίτερα εκτός έδρας, οπότε η αξία αυτής της νίκης είναι μεγάλη".

Photo Credit: Eurokinisii

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ