23.9 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Μίσσας: «Να ξεπεράσουμε την κούραση»

«Στροφή» στην Α1 Γυναικών για τον Ολυμπιακό, ο οποίος μετά την πρόκρισή του στα μπαράζ του Eurocup Γυναικών καλείται να αντιμετωπίσει τη Δάφνη για την 7η αγωνιστική.

Οι «ερυθρόλευκες» θα υποδεχθούν το συγκρότημα του Αγίου Δημητρίου την Κυριακή (03/12 , 14.30) στο ΔΑΚ Γλυφάδας και ο στόχος τους είναι φυσικά η νίκη, για το «εφτά στα εφτά». Η Ελένη Καπογιάννη έχει όλες τις παίκτριές της στη διάθεσή της, πλην της γνωστής τραυματίας Αφροδίτης Κοσμά, η οποία συνεχίζει το πρόγραμμά της. Στην αποστολή, για την αναμέτρηση με τη Δάφνη, συμπεριλήφθηκαν οι Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κώστας Μίσσας, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ανέφερε σχετικά: «Σίγουρα προερχόμαστε από ένα κουραστικό ταξίδι, έχοντας δώσει μια πολύ μεγάλη μάχη για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πρέπει πολύ γρήγορα να επανέλθουμε στην ελληνική πραγματικότητα και σίγουρα να ξεπεράσουμε το κομμάτι της κούρασης, η οποία υπήρχε και από τις μετακινήσεις και από το παιχνίδι με τη Ρίγα. Φυσικά, πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Είναι συνήθεια μιας ομάδας που παίζει στην Ευρώπη να έχει συνεχόμενα παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Θα πρέπει, λοιπόν, να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και την ίδια προσήλωση που έχουμε όλο αυτό το διάστημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ