15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Ζοτς: Σε… καλό φεγγάρι η Μπασκόνια

Ένας από τους αγώνες που παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε αυτή τη 10η αγωνιστική της Ευρωλίγκας φιλοξενείται στη χώρα των Βάσκων. Η Μπασκόνια υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε αύριο με τους γηπεδούχους να δείχνουν πως έχουν βρει το δρόμο τους μετά το κακό ξεκίνημα με τον Πέδρο Μαρτίνεθ πια στον πάγκο τους και τους φιλοξενούμενους, που παρά τις τρεις ήττες τους μέχρι τώρα, παραμένουν από τα ακλόνητα φαβορί της διοργάνωσης, παρά υπό την τεχνική καθοδήγηση του Ζέλικο Ομπράντοβτις.

«Θα είναι ένα καλό παιχνίδι, για όποιον αγαπάει το μπάσκετ», ήταν τα πρώτα λόγια τους Ζοτς για τον αγώνα, ο οποίος πρόσθεσε πως η Μπασκόνια βρίσκεται σε καλό... φεγγάρι μετά την αλλαγή προπονητή: «Έχουν ποιότητα και παίζουν ως ομάδα. Παίζουν επιθετικά σε άμυνα και επίθεση. Τρέχουν το γήπεδο και σκοράρουν εύκολα. Εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως βρίσκονται σε πολύ καλή φάση και παίζουν όμορφο μπάσκετ. Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν το ρόλο τους».

 

Ο Μαρτίνεθ πάντως από την πλευρά του, που σε μικρό διάστημα δείχνει να έχει καταφέρει πολλά στην Μπασκόνια βρίσκει ένα διαφορετικό κίνητρο: «Το όνομα του αντιπάλου, το ότι πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, μας δίνει ξεχωριστό κίνητρο. Αυτά είναι τα παιχνίδια που μας αρέσει να παίζουμε, είναι τα παιχνίδια για τα οποία δουλεύουμε. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στον τρόπο παιχνιδιού της Φενέρμπαχτσε, είναι ο τρόπο που παίζει άμυνα. Έχουν τεράστια ποιότητα και λύσεις, ενώ οι περισσότεροι πια είναι και καιρό μαζί. Θα πρέπει να δείξουμε τον μεγαλύτερο σεβασμό για τη Φενέρ, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να είμαστε ήρεμοι και φιλόδοξοι, γιατί μπορούμε να πάρουμε αυτή τη νίκη».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ