WNBA: Η Σέπαρντ έγραψε ιστορία με 20-20-10 (vids)
Η Τζέσικα Σέπαρντ έγραψε ιστορία στο WNBA, πραγματοποιώντας συγκλονιστική εμφάνιση με 22π., είκοσι ριμπάουντ και δέκα ασίστ.
Η 29χρονη φόργουορντ των Ντάλας Ουίνγκς οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 95-87 επί των πρωταθλητριών Λας Βέγκας Έισις, στο «College Park Center», με την ίδια να γίνεται μόλις η δεύτερη παίκτρια στην ιστορία της λίγκας που έκανε triple double με τουλάχιστον 20π. και τουλάχιστον είκοσι ριμπάουντ.
Η πρώτη ήταν η Αλίσα Τόμας, την 1η Αυγούστου του 2023, αγωνιζόμενη με τις Κονέκτικατ Σαν απέναντι στις Μινεσότα Λινξ. Η ομάδα της κέρδισε με 79-69, με εκείνη να τελειώνει με 21π., είκοσι ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ, αλλά και μηδέν λάθη.
H Τζέσικα Σέπαρντ είναι η δεύτερη φορά φέτος που γίνεται «τριπλή». Είχε κάνει triple double και προ οκτώ ημερών, με 18π., δέκα ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ, στη νίκη των Τεξανών με 99-89 επί των Σικάγο Σκάι.
Είναι η μοναδική παίκτρια στο φετινό πρωτάθλημα του WNBA με πολλαπλά triple doubles. Εξάλλου, καμία άλλη παίκτρια φέτος δεν έχει γίνει «τριπλή».