Αντετοκούνμπο: «Το Final Four πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα» (vid)
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε την ατμόσφαιρα του τελικού στο ΟΑΚΑ, χαρακτηρίζοντάς την ως την πιο εντυπωσιακή που έχει ζήσει σε Final Four.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην κάμερα της EuroLeague μετά τον μεγάλο τελικό του Final Four, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το τρόπαιο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την ατμόσφαιρα που δημιούργησε ο κόσμος στο ΟΑΚΑ.
Ο Greek Freak, που έχει παρακολουθήσει αρκετά Final Four, τόνισε πως δεν έχει ξαναζήσει κάτι αντίστοιχο, φτάνοντας στο σημείο να πει πως η διοργάνωση θα έπρεπε να γίνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα.
Αναλυτικά όσα δήλωσε:
«Η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική και κατά τη γνώμη μου το Final Four θα πρέπει να γίνεται κάθε χρόνο στην Αθήνα. Έχω πάει σε πολλά Final Four, έχω δει αρκετά, αλλά δεν έχω ξαναδεί ποτέ κάτι σαν και αυτό. Η EuroLeague πρέπει να σκεφτεί να φέρνει το Final Four κάθε χρόνο εδώ στην Αθήνα. Είναι η πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που έχω βρεθεί».