Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε: Η είσοδος στο ΟΑΚΑ, η «ερυθρόλευκη» αποθέωση και η στιγμή Μπαρτζώκα-Βεζένκοφ (pics)
Ο Ολυμπιακός και η Φενέρ έφτασαν στο ΟΑΚΑ και μπήκαν στο glass floor για την προθέρμανσή τους, με τους «ερυθρολεύκους» να δέχονται την αποθέωση από τους φίλους τους, ενώ μια ιδιαίτερη στιγμή είχαν ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Σάσα Βεζένκοφ.
Η αντίστροφη μέτρηση ολοκληρώνεται για τον Ολυμπιακό και την Φενέρμπαχτσε, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν το δικό τους πλεονέκτημα με χιλιάδες οπαδών του στο πλευρό του να μετατρέπυον το ΟΑΚΑ… σε έδρα, κάτι που φάνηκε στην αποθέωση των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, όταν πέρασαν στο glass floor.
Οι δύο ομάδες έφτασαν στο γήπεδο κι έκαναν μια πρώτη… αναγνωριστική βόλτα στο glass floor, όπου φάνηκε η δυναμική για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ τη δική τους στιγμή είχαν στην άφιξη του Ολυμπιακού ο Γιώργος Μπαρτζώκας με τον Σάσα Βεζένκοφ, που μοιράστηκαν μια αγκαλιά, ενδεικτική του κλίματος στους Πειραιώτες.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:
