21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ασταμάτητη και στο Βελιγράδι η Μπασκόνια

Η Μπασκόνια ζορίστηκε αλλά νίκησε 85-81 τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι κι έφτασε τις τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στην Ευρωλίγκα.

Πλέον οι Βάσκοι έχουν ανέβει στο 4-5 και πλησιάζουν την οκτάδα, ενώ οι πρωταθλητές Σερβίας είναι ουραγοί μαζί με την Αναντολού Εφές έχοντας ρεκόρ 2-7.

Το συγκρότημα του Πέδρο Μαρτίνεθ πήρε από την αρχή τον έλεγχο και το προβάδισμα και δεν το άφησε σε κανένα σημείο του αγώνα. Οι γηπεδούχοι πάντως δεν τα παράτησαν και κατάφεραν να πλησιάσουν στα τελευταία λεπτά, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν μία μεγάλη ανατροπή.

Οι κυρίαρχοι: Ο Γιοχάνες Βόιγκντμαν και ο Τόρνικε Σενγκέλια ήταν οι άνθρωποι που «σφράγισαν» τη νίκη της Μπασκόνια στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Γερμανός τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους κι οκτώ ριμπάουντ, ενώ ο Γεωργιανός πρόσθεσε 16 πόντους και τέσσερα «σκουπίδια». Για τους γηπεδούχους, οι Λεσόρτ και Ντόμπριτς προσπάθησαν με 19 και 17 πόντους αντίστοιχα, αλλά δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.

Με τη γλώσσα των αριθμών: Η ευστοχία της Μπασκόνια στα δίποντα έκρινε εν πολλοίς την αναμέτρηση. Οι φιλοξενούμενοι σούταραν 22/30 σουτ δύο πόντων και με ποσοστό 73,3% δεν θα μπορούσαν να ηττηθούν. Παράλληλα οι Βάσκοι μάζεψαν και 34 ριμπάουντ έναντι μόλις 26 των γηπεδούχων.

Δείτε το αναλυτικό στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ