23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Λοτζέσκι: «Η Ρεάλ θα έρθει πεινασμένη»

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρωλίγκας, παρά τους τραυματισμούς και τις απουσίες, αλλά ο Ματ Λοτζέσκι, συνυπολογίζει και κάτι ακόμη που την καθιστά ακόμη πιο επικίνδυνη. Και αυτό δεν είναι κάτι άλλο από το γεγονός ότι έρχεται έχοντας στο παθητικό της ήδη τρεις ήττες σε οχτώ αγώνες.

«Κάθε αγώνας απέναντι στη Ρεάλ είναι σκληρός», τονίζει ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού, για να προσθέσει: «Το γεγονός ότι δεν έχει πολλές νίκες ακόμη στη διοργάνωση, δηλώνει μόνο πως θα είναι πιο πεινασμένη για τη νίκη ερχόμενη εδώ. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε εμείς το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Λοτζέσκι θεωρεί πως το κλειδί δεν μπορεί να είναι άλλο από «την σκληρή άμυνα. Είναι μια ομάδα με μεγάλο ταλέντο και πρέπει να παίξουμε δυνατή άμυνα. Θα πρέπει να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι και να μην κάνουμε αβίαστα λάθη. Έλεγχος των ριμπάουντ, λάθη και καλή άμυνα είναι τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία». Όταν ρωτήθηκε για τον Λούκα Ντόντσιτς τόνισε: «Είναι ένα φαινόμενο. Είναι προφανώς ένα πολύ μεγάλο ταλέντο, έχει αυτοπεποίθηση και κάνει πολλά στο παρκέ, εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να τον σταματήσουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ