Την Παρασκευή (15/5) παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα το νέο Business Lounge του Telekom Center Athens.
Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική επένδυση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου.
Το κόστος του μάλιστα ήταν μεγαλύτερο από 3.000.000 ευρώ και πρόκειται για έναν χώρο ο οποίος ξεπερνάει τα 1.200 τετραγωνικά μέτρα.
Ο άνθρωπος ο οποίος υλοποίησε το συγκεκριμένο έργο είναι ο Κωνσταντίνο Γκάγκο ο οποίος μάλιστα είναι υπεύθυνος και για την κατασκευή των σουιτών αλλά και των άλλων lounges που θα υπάρχουν στο «Telekom Center Athens».
Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο αυτό ολοκληρώθηκε σε χρονικό διάστημα μικρότερο των δύο μηνών.
Σημαντικό είναι επίσης ότι δεν υπάρχει οπτική επαφή του χώρου με το γήπεδο. Βέβαια το Business Lounge θα λειτουργεί και άλλες μέρες, καθώς μπορεί να λειτουργήσει ως χώρος εκδηλώσεων, δεξιώσεων γάμων και φυσικά ως εστιατόριο.
Δείτε τις εικόνες:












