24.7 C
Athens
Τρίτη, 12 Μαΐου, 2026

Αστέρας Αγίου Δημητρίου: Παρελθόν ο Παύλος, και το μήνυμα εκτίμησης του ίδιου

Ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του σε Εθνικό επίπεδο και κατάφερε να παραμείνει στη National League 2 μέσω της διαδικασίας των πλέι άουτ.

Ο Γιάννης Παύλος είχε αναλάβει να διαδεχθεί τον Παύλο Κάσση στα τέλη του Νοέμβρη του 2025, αλλά δε θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας των νοτίων προαστίων της Αττικής τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο ίδιος μέσω της προσωπικής του σελίδας ευχαρίστησε τον σύλλογο αναφέροντας:

«Υπερήφανος γι αυτό που κατάφεραμε!!!

Υπερήφανος για τους παίχτες μου!!!

Έκανα μόνο φίλους !!!

Αμοιβαία η εκτίμηση !!!

Εις το επανιδείν!!!

Έτοιμος για νέες προκλήσεις».

Από τη πλευρά του ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου ανέφερε:

«Ο Γυμναστικός Σύλλογος Αστέρας Αγίου Δημητρίου ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Παύλο.

Ο κόουτς Παύλος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας στις 30 Νοεμβρίου 2025, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη και απαιτητική χρονική συγκυρία. Με σκληρή δουλειά, πίστη και αφοσίωση, κατάφερε μαζί με τους αθλητές μας να πετύχει τον μεγάλο στόχο της παραμονής στην κατηγορία, κάτι που εκείνη τη στιγμή φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά, την προσπάθεια και τον επαγγελματισμό που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον σύλλογό μας και να του ευχηθούμε ολόψυχα υγεία και κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής και προσωπικής του πορείας.

Κόουτς, σε ευχαριστούμε και στο επανιδειν !».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @asteras_basket



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ