22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Λαμπρόπουλος στο basketa.gr: «Κάθε Κυριακή πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη»

Η ομάδα του Γλαύκου συνεχίζει το εντυπωσιακό σερί στον 1ο Όμιλο του Νότου της Γ' Εθνικής και μετά από 6 αγωνιστικές μετράει ισάριθμες νίκες.

Η ομάδα του Νίκου Βουρνά έφυγε με το διπλό από την Πάτρα επί του Έσπερου ΑΟΠΑ και όπως τόνισε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος: «Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι το ξέραμε από την αρχή, όλη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε πολύ καλά μέσα από τις προπονήσεις γιατί ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ έτσι ώστε να παραμείνουμε αήττητοι. Δεν κάναμε όλα αυτά που θέλαμε μέσα στο παιχνίδι αλλά είχαμε κάποια καλά διαστήματα στο πρώτο και στο δεύτερο δεκάλεπτο και έτσι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη». Είπε ακόμα...

Για την μέχρι στιγμής πορεία στο πρωτάθλημα: «Σίγουρα πολλοί δεν περιμένανε τόσο καλό ξεκίνημα, εγώ να πω την αλήθεια ήμουν πολύ αισιόδοξος από την αρχή παρά το δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα έχει δέσει και αποτέλεσμα με το αποτέλεσμα έχουμε αρχίσει να το πιστεύουμε και εμείς οπότε κάθε Κυριακή πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Υπάρχει γενικότερα αισιοδοξία και από εμάς αλλά και από την διοίκηση η οποία δεν ασκεί καμία πίεση. Έχουμε ένα πάρα πολύ καλό κλίμα οι παίκτες και οι προπονητές, δεν υπάρχει άγχος, κάθε Κυριακή δίνουμε το 100% και από εκεί και πέρα ότι και να γίνει θα το δεχτούμε. Δουλεύουμε πολύ μέσα στην εβδομάδα, έχουμε απαιτήσεις από τους εαυτούς μας αλλά δεν υπάρχει καμία πίεση. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και αυτό βγαίνει και στο γήπεδο».

Για τον επόμενο αγώνα με τα Μελίσσια: «Τα Μελίσσια έκαναν μία πολύ καλή νίκη με το Ναύπλιο και να πω την αλήθεια δεν το περίμενα. Εμείς από την πλευρά μας θα δούμε κάποια βίντεο, θα μας πει ο κόουτς τι να προσέξουμε και τι όχι αλλά θα δουλέψουμε μέσα στην εβδομάδα αντιμετωπίζοντας το παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας καθώς θέλουμε να παραμείνουμε αήττητοι εκεί όλη τη χρονιά. Εμείς θα μπούμε δυνατά όπως σε κάθε παιχνίδι και ότι γίνει είναι καλοδεχούμενο».

Οι προσωπικοί του στόχοι:«Κάθε χρόνο θέλω να παίζω όσο πιο καλά μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα μου. Θέλω να τερματίζουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και να εκπληρώνουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή. Για μένα αυτό είναι θα είναι η επιτυχία, να εκπληρωθούν οι στόχοι που έχουμε θέσει από το καλοκαίρι».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ