23.1 C
Athens
Τετάρτη, 13 Μαΐου, 2026

Μονακό-Ολυμπιακός: Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι στο Πριγκιπάτο για το Game 3

Με τη στήριξη του κόσμου του αλλά και την παρουσία των ιδιοκτητών της ΚΑΕ παρατάχθηκε ο Ολυμπιακός στο Πριγκιπάτο για το Game 3 απέναντι στη Μονακό στα playoffs της EuroLeague.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν τη γαλλική ομάδα έχοντας προβάδισμα 2-0 στη σειρά μετά τις δύο νίκες στο ΣΕΦ και στο γήπεδο βρέθηκαν και οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι ισχυροί άνδρες της ΚΑΕ Ολυμπιακός ταξίδεψαν μαζί με την αποστολή στο Μονακό, θέλοντας να σταθούν στο πλευρό της ομάδας σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι που μπορεί να της χαρίσει την πρόκριση στο Final Four.

Οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών πήραν θέση στα court seats και παρακολουθούν από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή τους στην ομάδα.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ