15.3 C
Athens
Πέμπτη, 26 Μαρτίου, 2026

Ναν: «Ο στόχος μας είναι τα play-offs και μετά η κατάκτηση της Ευρωλίγκα»

Οι δηλώσεις του Κέντρικ Ναν για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μονακό(27/3, 21:15) για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρασκευή (27/3, 21:15) τη Μονακό για την 34η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ο Κέντρικ Ναν σε δηλώσεις σου στην media day της ομάδας μίλησε για την αναμέτρηση, το σερί του Παναθηναϊκού, τους «τελικούς» που έρχονται αλλά και το στόχο της ομάδας.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στη Μυνακό: «Θα είναι ένα καλό ματς. Έχουμε ένα καλό μομέντουμ που τρέχει. Περιμένω να έχουμε πολλή ενέργεια. Η Μονακό είναι μια εξαιρετική ομάδα και θα είναι δύσκολος αγώνας».

Για το σερί των 3 νικών και τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται:  «Είναι δύσκολο αλλά πιστεύω πως έχουμε πολύ καλή δυναμική αυτή τη στιγμή. Όλοι έχουν αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους και αυτή τη στιγμή δένουμε ως ομάδα, συγχρονιζόμαστε καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν»

Για το στόχο της ομάδας: «Ο στόχος μας είναι να τα καταφέρουμε στα playoffs με όποιον και αν έχουμε για αντίπαλο, θα μάθουμε όταν πάμε σε αυτό το σημείο, ο στόχος είναι η κατάκτηση της EuroLeague και κάθε βήμα που κάνουμε είναι ένα κομμάτι που μας πηγαίνει προς τα εκείνη την κατεύθυνση, και το επόμενο μας βήμα είναι ο αγώνας με τη Μονακό αύριο»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ