12.2 C
Athens
Πέμπτη, 19 Μαρτίου, 2026

ΠΑΟΚ: Σοβαρό πλήγμα με Χουγκάζ

Σοβαρός αποδείχθηκε ο χθεσινός (18/3) τραυματισμός του Νίκου Χουγκάζ στο Περιστέρι.

Ο διεθνής φόργουορντ υπέστη ρήξη έσω και έξω πλαγίου συνδέσμου στη δεξιά ποδοκνημική, και ξεκινώντας άμεσα θεραπείες θα απουσιάσει για 4 ως και 6 εβδομάδες.

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Χουγκάζ στάθηκε άτυχος στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο Περιστέρι, καθώς τραυματίστηκε στη δεξιά ποδοκνημική και θα απουσιάσει για σημαντικό χρονικό διάστημα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.
Ο Χουγκάζ υπέστη ρήξη έσω και έξω πλαγίου συνδέσμου στη δεξιά ποδοκνημική, χωρίς εικόνα αστάθειας μετά και από ακτινολογικές λήψεις ποδοκνημικής σε φόρτιση.
Ο αθλητής ξεκινά από σήμερα πρόγραμμα θεραπείας, με τον εκτιμώμενο χρόνο αποκατάστασης να κυμαίνεται από 4 έως 6 εβδομάδες. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται τακτικά από τον ιατρό της ομάδας κ. Μιχαήλ Σαμαρά.

Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στο Νίκο Χουγκάζ και είμαστε όλοι στο πλευρό του, προκειμένου να επιστρέψει στα παρκέ ακόμη πιο δυνατός».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ