Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα στο flash interview μετά την 100άρα του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενέρμπαχτσε για το εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στην EuroLeague.
Ο Έλληνας τεχνικός στάθηκε στις επιστροφές των Βεζένκοφ και Ουόκαπ που ήταν κομβικοί στη νίκη απέναντι στην πρωτοπόρο της βαθμολογίας.
Αναλυτικά όσα επισήμανε:
«Ήταν υπέροχο για εμάς που είχαμε τους Βεζένκοφ και Ουόκαπ πίσω, είδατε την επίδραση που είχαν στο παιχνίδι, μας έλειψαν και έκαναν ό,τι χρειάστηκε για να κερδίσουμε παιχνίδια σαν και αυτό. Ήταν παιχνίδι σε περίεργες περιστάσεις, δεν είχαν σημαντικούς παίκτες, όπως και εμείς. Και οι δύο ομάδες είναι σκληρές και αξίζουν να είναι τόσο ψηλά στην κατάταξη. Συγχαρητήρια στους παίκτες και φυσικά στους φιλάθλους για την υπέροχη ατμόσφαιρα».
Για τα λιγοστά λάθη του Ολυμπιακού: «Δεν ήμασταν σταθεροί για 40 λεπτά, τελειώσαμε άσχημα την δεύτερη περίοδο, προηγούμασταν με 10 πόντους, κάναμε λάθη επιθετικά, είχαμε φάουλ να δώσουμε και δεν το κάναμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλοί, επιθετικά και αμυντικά. Φυσικά έχουν μερικούς καταπληκτικούς παίκτες, όπως ο Χόρτον-Τάκερ και ο Κόλσον. Είναι μία ομάδα που απέναντί της πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό που πρέπει να κάνεις. Η επίθεση μας ήταν καταπληκτική, σε μία τέτοια βραδιά του Σάσα και του Έβαν, αλλά και όλους τους υπόλοιπους υποστηρικτικά».








