19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαθεοδώρου: “Υπάρχει εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ”

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είδε τον ΠΑΟΚ να φεύγει για δεύτερη συνεχόμενη φορά νικητής από το γήπεδο, είδε πολλούς παίκτες του να αποδίδουν καλά και συνολικά είχε πολλούς λόγους για να χαμογελά.

"Πετύχαμε μια πολύ καλή νίκη, σημαντική, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που είχε μεγάλη ανάγκη κι αυτή. Νομίζω ότι ελέγξαμε τον ρυθμό από το ξεκίνημα του αγώνα, είχαμε σε καλή μέρα αρκετούς παίκτες, δε χάσαμε αμυντικά ριμπάουντ και με καλές επιλογές στην επίθεση πήραμε τη νίκη.

Είμαστε μια ομάδα που δεν έχει κάνει προπόνηση με όλο το ρόστερ μαζί. Ο Κρουμπάλι που ήταν πολύ καλός σήμερα είχε ταλαιπωρηθεί το τελευταίο 20ήμερο και ήταν μια σημαντική απώλεια, όπως ο Χαραλαμπόπουλος που τώρα επανέρχεται από την επέμβαση, ο Ζάρας που πέρασε τρεις εβδομάδες με πρόβλημα. Ολοι χρειάζονται εμπιστοσύνη και το περιβάλλον στον ΠΑΟΚ προσφέρει εμπιστοσύνη, αυτό είναι και το μυστικό μας για ακόμα καλύτερη συνέχεια και εικόνα.  

Ο ΠΑΟΚ έχει απφοασίσει να επενδύσει σε νεαρούς ΕΛληνες, θέλουμε να δώσουμε εμπιστοσύνη και να περιμένουμε να μας την επιστρέψουν αυτά τα παιδιά με καλές εμφανίσεις. Ο Κόνιαρης έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση, είχε μάλιστα μόλις ένα λάθος σε ματς με τόσο μεγάλη πίεση. Αλλες φορές χάσαμε φάσεις από λάθη του, σε άλλα ματς, αλλά είναι 20χρονών, έτσι θα μάθει και θα αποκτήσει και το ελληνικό μπάσκετ έναν πολύ καλό παίκτη. Θέλει συγκέντωση, υπομονή, δουλειά από μέρους του για να αξιοποιήσει τις μεγάλες του δυνατότητες.

Συνολικά εμείς πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε λίγο την ομάδα μας και του στόχοους μας. Να μπορέσουμε επιτέλους να δουλέψουμε όλοι μαζί και με τον Γκος που περιμένουμε να ενσωματωθεί. Σαν οικογένεια του ΠΑΟΚ είμαστε και περήφανοι για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη, που ήρθε πριν έξι χρόνια από την Α2 και έφτασε σε αυτή την ηλικία να κληθεί στην Εθνική ομάδα". 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ