10.8 C
Athens
Τρίτη, 10 Μαρτίου, 2026

NCAA: Ξεχώρισαν Χιτικούδης και Σπάρταλης

Το Ρόμπερτ Μόρις δεν τα κατάφερε απέναντι στο Ντιτρόιτ Μέρσι, στην Ιντιανάπολις, γνωρίζοντας την ήττα με 70-64 για το NCAA.

O Νίκος Χιτικούδης ξεκίνησε στο βασικό σχήμα και τελείωσε με 13π. με 1/4 βολές και 6/10 δίποντα, δύο ριμπάουντ, εφτά ασίστ, άλλα δύο κλεψίματα, ισάριθμα κλεψίματα, αλλά και δύο λάθη, σε 29’.

Βασικός ξεκίνησε ο Στέφανος Σπάρταλης στη νίκη -πέμπτη διαδοχική- του Μονμάουθ επί του Κάμπελ με 74-64 στην Ουάσινγκτον. Στα 36’ που έμεινε στο παρκέ είχε 10π. με 4/4 βολές και 3/9 δίποντα, τρία ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, δύο κλεψίματα και ούτε ένα λάθος.

Ο Παναγιώτης Παγώνης, από την πλευρά του, έμεινε άποντος με 0/1 δίποντα σε 7’ κι είχε κι ένα ριμπάουντ στην ήττα της Νέας Ορλεάνης με 74-61 από το Τέξας Α&Μ Κόρπους Κρίστι στο Λέικ Τσαρλς.

Ο Βενιαμίν Αμπόσι δεν αγωνίστηκε στην ήττα του Σαν Φρανσίσκο με 78-77 από το Όρεγκον Στέιτ στο Λας Βέγκας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ