21.1 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Μάχες… παντού

Πέντε αγώνες, σε ισάριθμες πόλεις, περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/11) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί το χωρίς νίκη φέτος Πανιώνιο και δεν επιθυμεί απώλειες μες στο «σπίτι» της, να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει το Ρέθυμνο, υποδεχόμενο στο «Μελίνα Μερκούρη» τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στοχεύει στο «διπλό» για να καλύψει το χαμένο έδαφος μετά το άσχημο φετινό ξεκίνημά του. Ο Άρης θα φιλοξενήσει στο «Nick Galis Hall» το Γ.Λ. Φάρο, με τους Θεσσαλονικείς να προέρχονται από δύο διαδοχικές ήττες και τους Λαρισαίους από δύο σερί νίκες. Ενδιαφέρον ματς αναμένεται να γίνει και στο ΔΚΓ Ήλιδας, μεταξύ του Κόροιβου και του Λαυρίου, όπως και στο ΔΚΓ Τρικάλων, με τα Τρίκαλα BC να επιθυμούν να υπερασπιστούν την έδρα τους και τον Προμηθέα Πατρών να θέλει να δώσει συνέχεια στις φετινές καλές εμφανίσεις του, πανηγυρίζοντας ακόμα ένα «διπλό».

Εκτός έδρας αποστολές έχουν οι «αιώνιοι», μετά τη διπλή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Την Κυριακή (19/11) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει στο κλειστό της Κανήθου την Κύμη, η οποία μετράει μόνο ήττες στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές, ενώ ο Ολυμπιακός καλείται τη Δευτέρα (20/11) να περάσει από το Βενετόκλειο, παίζοντας με τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος δεν έχει χάσει φέτος στην έδρα του.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 18/11
«Μ. Μερκούρη» 16.15 Ρέθυμνο-ΠΑΟΚ Σχινάς, Ψαριανός, Ανδρικόπουλος (Μπορμπαντωνάκης) ΕΡΤ1 Live
ΟΑΚΑ 17.00 ΑΕΚ-Πανιώνιος Μάνος, Μαλαμάς, Κάρδαρης (Βιδάλης) COSMOTE SPORT4 HD
«Nick Galis Hall» 18.30 Άρης-Γ.Λ. Φάρος Σώμος, Ταρενίδης Σ., Τζιοπάνος (Μήτσιου) ΕΡΤ1 BL Show
ΔΚΓ Ήλιδας 18.30 Κόροιβος-Λαύριο Καρακατσούνης, Δεσλής, Μαγκλογιάννης (Πίγκας) ΕΡΤ1 BL Show
ΔΚΓ Τρικάλων 18.30 Τρίκαλα BC-Προμηθέας Πατρών Πηλοΐδης, Τσαρούχα, Τσώνος (Μιναρετζόπουλος) ΕΡΤ1 BL Show

Κυριακή 19/11
«Τ. Καμπούρης» 17.00 Κύμη-Παναθηναϊκός Διαμαντής, Σκούτας, Ζαχαρής (Κάλφα) ΕΡΤ1 Live

Δευτέρα 20/11
Βενετόκλειο 15.45 Κολοσσός Ρόδου-Ολυμπιακός Αναστόπουλος Π., Θεονάς, Παπαθανασίου (Ξάνθος) ΕΡΤ1 Live



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ