Ο Τζέντι Όσμαν μίλησε για την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε.
Ο Τούρκος φόργουορντ αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Ουέιντ Μπόλντγουιν από το οποίο προκλήθηκε η γενική σύρραξη στο φινάλε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Νομίζω πως παίξαμε καλά. Στο τέλος δεχθήκαμε ένα τυχερό καλάθι με ταμπλό και χάσαμε. Αναγκαστικά προχωράμε».
Και πρόσθεσε για την ένταση στο τέλος: «Δεν ήταν επαγγελματικό αυτό που έκανε ο Μπόλντγουιν. Ειδικά το γεγονός ότι δεν έδειξε σεβασμό στην ομάδα μας, το οποίο είναι πολύ πιο σοβαρό από ότι θα μπορούσε να φανταστεί. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγαλύτερος απ' ότι νομίζει.
Προφανώς για αυτό ξεκίνησε η ένταση. Νίκησες το παιχνίδι σου και μπορείς να πανηγυρίσεις αλλά όχι έτσι, με προκλητικό τρόπο. Θα το θυμόμαστε και εμείς και ο κόσμος μας. Χάσαμε από το τυχερό σουτ και αυτό είναι».








