15.1 C
Athens
Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου, 2026

Λέικερς: Νέο ρεκόρ για τον «τριπλό» Λεμπρόν (vids)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε triple double στη νίκη των Λος Άντζελες Λέικερς με 124-104 επί των Ντάλας Μάβερικς στην «Crypto.com Arena» κι έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έγινε «τριπλός» στο ΝΒΑ σε ηλικία 41 ετών και 44 ημερών.

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στον Καρλ Μαλόουν, ο οποίος είχε πετύχει triple double -και πάλι με τους «λιμνανθρώπους»- όντας 40 ετών και 127 ημερών εν έτει 2003.

Ο «βασιλιάς» τελείωσε με 28π., δέκα ριμπάουντ και δώδεκα ασίστ, με το Ρούι Χατσιμούρα να έχει άλλους 21π. και τον Όστιν Ριβς 18π., τέσσερα ριμπάουντ και έξι ασίστ.

Από τους Τεξανούς από 19π. έβαλαν οι Νάτζι Μάρσαλ και Μαξ Κρίστι, ο Πι Τζέι Ουάσινγκτον είχε 18π. και τέσσερα ριμπάουντ και ο Μπράντον Ουίλιαμς 17π., πέντε ριμπάουντ και εφτά ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ