Μετά από ένα παιχνίδι που οι άμυνες και η αστοχία κυριάρχησαν, η Άλμπα κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Τόφας με 69-60 και να φτάσει τις τρεις νίκες στα τέσσερα παιχνίδια του 2ου ομίλου της φάσης των «16» του Basketball Champions League.
Κάπως έτσι, οι Γερμανοί μετέτρεψαν το ρεκόρ τους στο γκρουπ σε 3-1, περνώντας... χέρι-χέρι στους «8» του θεσμού μαζί με την πρώτη ΑΕΚ (νωρίτερα νίκησε μες στην Καρδίτσα), ενώ η ομάδα από την Προύσα πήγε στο 1-3 και αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για την πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί πως στις 18 Μαρτίου δίνουν τη «μάχη» τους Άλμπα και ΑΕΚ στη Γερμανία, όπου σε εκείνο το ματς θα κριθεί το ποια ομάδα θα έχει τελικά το πλεονέκτημα έδρας στα προημιτελικά.
Yigit CAN fall but doesn't give up 😤#BasketballCL | @TofasSporKulubu pic.twitter.com/INlMAe3H8X
— Basketball Champions League (@BasketballCL) February 10, 2026
A little contact wouldn't fear Korkmaz 🤷#BasketballCL | @TofasSporKulubu pic.twitter.com/lX3m3lXddC
— Basketball Champions League (@BasketballCL) February 10, 2026
Ever had the Bean Jam? 🍇#BasketballCL | @albaberlin pic.twitter.com/7rNnRgyukZ
— Basketball Champions League (@BasketballCL) February 10, 2026
Ο Μπιν ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 13 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Γουντ με 10. Καγίλ και Ντέλοου πρόσθεσαν από 10 πόντους έκαστος, με τον δεύτερο να «αγγίζει» το double-double, καθώς σταμάτησε στα 9 ριμπάουντ. Αυτό το πέτυχε ο Μπέσον των ηττημένων, που ήταν ο κορυφαίος με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ, ενώ ο πρώην των Κολοσσού Ρόδου και Αμαρουσίου, Τζόρνταν Φλόιντ, μέτρησε 14 πόντους και 3 ασίστ.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.








