22.7 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Δουβίτσας: «Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε»

Τον αήττητο Φάρο Κερατσινίου θα υποδεχθεί την Κυριακή (19/11, 13.00) η Νίκη Λευκάδας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Το πρωτάθλημα αρχίζει και πάλι, μετά τη διακοπή για τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας Γυναικών στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, με τις νησιώτισσες να έχουν δύσκολο έργο. Ωστόσο, στόχος τους είναι να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους, όπως τόνισε και ο Νίκος Δουβίτσας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Ο Φάρος είναι μια ομάδα που διαθέτει έμπειρες παίκτριες σε όλες τις θέσεις. Εμείς είχαμε αποκτήσει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό και η διακοπή συνήθως δεν ευνοεί αυτές τις ομάδες και επίσης έχουμε το μειονέκτημα ότι δεν μπορούμε να παίξουμε φιλικά. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, που θα μας δώσει εκτός από τους δύο πολύ σημαντικούς βαθμούς και την ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Ο Φάρος είναι μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και τέτοιοι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για τους γηπεδούχους. Περιμένουμε και τους φιλάθλους μας να μας δώσουν ενέργεια και να δημιουργήσουν ωραία ατμόσφαιρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ