22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η συναίνεση του Πανερυθραϊκού, και τα συλλυπητήρια Ελευσίνας και Ιωνικού

Όπως είναι κατανοητό, άπαντες έμειναν συγκλονισμένοι στην τραγωδία που χτύπησε την ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, της Ελευσίνας, της Νέας Περάμου και τα θύματα που άφησε πίσω της η καταστροφή.

Ο Πανερυθραϊκός μέσω ανακοίνωσης του, συναίνεσε το αίτημα του Μανδραϊκού για αναβολή της αναμέτρησης της Κυριακής (19/11), ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση: «Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ-τμήμα Μπάσκετ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια για τα θύματα της φονικής κακοκαιρίας στη Μάνδρα και συμπάσχει με τον πόνο των συγγενών και των πληγέντων από τις πλημμύρες...

Ύστερα από τέτοια τραγωδία και το "χαμό" τόσων αθώων ψυχών, το τελευταίο που θα μπορούσε να μας απασχολεί είναι το μπάσκετ. 

Η σκέψη και η αλληλεγγύη μας είναι στις περιοχές που καταστράφηκαν από τη "θεομηνία", με την ευχή και την ελπίδα η οδύνη να μην γίνει ακόμη μεγαλύτερη τις επόμενες ώρες και μέρες...

Είμαστε στο πλευρό του ΓΣ Μάνδρας Νικηφόρος και φυσικά θα συναινέσουμε σε οποιαδήποτε επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας για το κυριακάτικο μεταξύ μας παιχνίδι».

Ανακοίνωσε εξέδωσε και ο Ιωνικός Νικαίας, εκφράζοντας τα συλλυπητήρια του : «Όπως όλη η Ελληνική κοινωνία, η οικογένεια του Ιωνικού Ν. είναι συγκλονισμένη από την μεγάλη καταστροφή στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας, της Ελευσίνας, της Νέας Περάμου.
Για την οικογένειά μας οι περιοχές αυτές έχουν ιδιαίτερη σημασία. Όλα τα Τμήματα μας αγωνίζονται τακτικότατα με τις τοπικές ομάδες καλλιεργώντας το αθλητικό πνεύμα, αλλά και δημιουργώντας φιλίες με τους σημαντικούς ανθρώπους που συναντάμε στους αγωνιστικούς χώρους. Το μπάσκετ μας έχει ενώσει πολύ περισσότερο από το να μοιραζόμαστε απλές χαρές και λύπες.
Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους σε αυτή την ανείπωτη καταστροφή.
Η σκέψη μας είναι κοντά σε φίλους και γνωστούς καθώς και σε όλους τους πολίτες της περιοχής που δοκιμάζονται στις δύσκολες αυτές στιγμές. 
Η αθλητική μας οικογένεια θα αναζητήσει - όταν έρθει η στιγμή και με τις όποιες δυνάμεις διαθέτουμε - τρόπους να συμβάλλουμε στην προσπάθειες τους να επιστρέψουν στην κανονικότητα.
Σήμερα, τους ευχόμαστε ολόψυχα κάθε κουράγιο για να ξεπεράσουν τις συνεχιζόμενες δυσκολίες», ενώ ο γειτονικός Πανελευσινικακός, θέλησε με μια φωτογραφία με νόημα στην προαναγγελία του ενόψει της αναμέτρησης με την Δάφνη Δαφνίου, να αναφέρει : «Κουράγιο».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ