19.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Μπράβο στον Άτιτς”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση των παικτών της ΑΕΚ και δεν το έκρυψε στις δηλώσεις του. Δεν πήρε θέση για τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών, αντίθετα απένειμε τα εύσημα στον Έντιν Άτιτς.

"Είμαι ευχαριστημένος με την προσπάθεια και στα 40 λεπτά. Ήμαστε 100% συγκενρεωμένοι και με ένταση. Κρατησαμε αυτή την ένταση σχεδόν για 40 λεπτά. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας κάποια στιγμή, κάναμε λάθη, αλλά μπορώ να ζήσω με αυτά αν παίζουμε με τέτοια ένταση και ως ομάδα.

Είχαμε προβλήματα τραυματισμών. Το πόδι του Ντουσαν τον ενοχλούσε και έπρεπε να τον ξεκουράσω. Πρόβλημα είχε και ο Τζέιμς. Ο Μπάρλοου ζήτησε αλλαγή κάποια στιγμή. Βρήκαμε όλμως λύσεις. Τα παιδιά που ήρθαν από τον παγκο μάς βοηθησαν. Είμαι χαρούμενος γιατί όλοι βοήθησαν.

Συγχαρητήρια θέλω να δώσω ιδιαίτερα στον Άτιτς. Είναι απογοητευμένος που κόπηκε από το πρωτάθλημα, αλλά έχει προσππαθήσει πολύ αυτό τον καιρό και έχει βελτιωθεί πολύ. Σήμερα έπαιξε και μας βοήθησε".

Ο προπονητής της ΑΕΚ αρνήθηκε να σχολιάσει τη μεταγραφολογία των τελευταίων ημερών ούτε απάντησε στην ερώτηση αν θα αντικαταστήσει τον Σι: "Από σεβασμό στα παιδιά δεν θέλω να μιλήσω για μεταγραφές. Δεν πολυδιαβάζω τι γράφεται. Σήμερα όμως θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι και τα παιδιά που ίδρωσαν. Είμαι ευχαριστημμένος από τον Άτιτς, δεν είμαι απογοητευμένος από το Σι. Τι θα γίνει στο μέλλον, πρέπει να το σκεφτούμε", είπε απλώς. Και ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:

"Είναι αρχή ακόμα. Δουλεύουμε πολύ. Κάποια παιδιά δεν έχουν εμπειρία. Μιλάμε πάρα πολύ μεταξύ μας, ως ομάδα. Δουλειά και υπομονή και θα παίξουμε το μπάσκετ που θέλουμε. Παίζουμε καλύτερα τον τελευταίο καιρό, βγάζουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο. Είμαι και τελειομανής. Δεν ξέρω πάντως πολλές ομάδες που παίζουν καλά τώρα και οι προπονητές τους είναι ευχαριστημένοι. Είμαι αισιόδοξος".

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ