Στο Βρότσλαβ δοκιμάζεται ο Άρης, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Eurocup, απέναντι στη Σλασκ.
Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες στα ευρωπαϊκά παρκέ και ψάχνουν αντίδραση επί πολωνικού εδάφους, απέναντι σε μια ομάδα που έχει τέσσερις νίκες φέτος στη διοργάνωση κι όλες είναι στο «σπίτι της».
Ο κόουτς Ίγκορ Μίλιτσιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπριν Φορμπς, Γιώργο Γκιουζέλη και Στίβεν Ίνοχ κατόπιν απόφασης του ίδιου και της διοίκησης, όπως και τον Παναγιώτη Λέφα που ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές κι αποφασίστηκε να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.
Την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» αποτελούν οι Ελάιζα Μήτρου Λονγκ, Μπράις Τζόουνς, Αμίν Νουά, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Τζέικ Φόρεστερ, Στέλιος Πουλιανίτης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ρόνι Χάρελ, Ντανίλο Άντζουσιτς, Κώστας Αντετοκούνμπο και Άρνολντας Κουλμπόκα.








