15.8 C
Athens
Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου, 2026

Ευρωλίγκα: Πρόστιμο στον Εργκίν Αταμάν

Με πρόστιμο τιμώρησε η Ευρωλίγκα τον Εργκίν Αταμάν, για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με τη διαιτησία του ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού για την 19η αγωνιστική.

Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε μία σειρά από πρόστιμα που υπέβαλε, με το όνομα του προπονητή του Παναθηναϊκού να βρίσκεται μέσα στη σχετική λίστα. Η διοργάνωση τιμώρησε τον Εργκίν Αταμάν με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ για τα σχόλια που έκανε όσο αναφορά την διατησία του αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού γιια την 19η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

« 19η αγωνιστική

Η Βίρτους Μπολόνια τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ λόγω των επεισοδίων που προκάλεσε το κοινό κατά τη διάρκεια του αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Αρμάνι Μιλάνο, σύμφωνα με το άρθρο 29.2.g) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball.

Ο κ. Εργκίν Αταμάν, προπονητής της Παναθηναϊκού AKTOR, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ για σχόλια σχετικά με τη διαιτησία του αγώνα Παναθηναϊκός AKTOR – Ολυμπιακός, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.c) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball.

20η αγωνιστική

Ο Ερυθρός Αστέρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 25.000 ευρώ λόγω των επεισοδίων που προκάλεσε το κοινό κατά τη διάρκεια του αγώνα Ερυθρός Αστέρας – Βαλένθια σύμφωνα με το άρθρο 29.2.στ) και ζ) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball. Η απόφαση αυτή ενεργοποιεί την αναστολή της ποινής περιορισμού της χωρητικότητας κατά 80% στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του συλλόγου, η οποία επιβλήθηκε στις 10 Δεκεμβρίου 2025 με την πειθαρχική απόφαση 18/2025-26.

Η ένσταση που υπέβαλε η Ζαλγκίρις Κάουνας σχετικά με το φύλλο αγώνα Βίρτους Μπολόνια – Ζαλγκίρις Κάουνας απορρίφθηκε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ