Η Ντουμπάι BC ολοκλήρωσε με θετικό τρόπο τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις στο 2025, καθώς επικράτησε με 99-92 της Ολίμπια Μιλάνο, με τον ΜακΚίνλεϊ Ράιτ να είναι για άλλη μια φορά εξαιρετικός. Αυτή ήταν η 9η νίκη της ομάδας των Εμιράτων έπειτα από 18 παιχνίδια (9-9), όσες έχουν και οι Ιταλοί.
Το ματς ανήκε, ουσιαστικά, στους γηπεδούχος καθ' όλη τη διάρκειά του, πράγμα που φαίνεται από το βρισκόντουσαν εκείνοι σε θέση οδηγού για 39', ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν πήραν ποτέ το προβάδισμα. Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 15 για το σύνολο του Γιούριτσα Γκόλεματς (26-11), με το Μιλάνο να κάνει την αντεπίθεσή του στο 2ο ημίχρονο, να πλησιάζει σε απόσταση «αναπνοής» στο 30' (72-71), αλλά ο Ράιτ ήταν εν πολλοίς αυτός που... αποφάσισε για τον σημερινό νικητή στην 4η περίοδο.
Dwayne Bacon is off to the races! 💨 pic.twitter.com/VyPhfUjVFR
— Dubai Basketball (@dubaibasket) December 23, 2025
You can’t hedge when he’s the roller 😶🌫️#MotorolaMagicMoment | @Moto pic.twitter.com/PC1W758IdS
— EuroLeague (@EuroLeague) December 23, 2025
Buckets all day 🤑 pic.twitter.com/yAICdAOlDv
— Dubai Basketball (@dubaibasket) December 23, 2025
A center with handles! 🔥 pic.twitter.com/FHvICFzzLA
— Dubai Basketball (@dubaibasket) December 23, 2025
🚨🚨🚨 pic.twitter.com/KLecBMHnyK
— Dubai Basketball (@dubaibasket) December 23, 2025
AND-ONE! 🗣️ pic.twitter.com/Vf57ce12ZT
— Dubai Basketball (@dubaibasket) December 23, 2025
Ο Μπέικον ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 25 πόντους (8 ριμπάουντ), μετρώντας τους 20 εξ αυτών στο 1ο ημίχρονο (!), όμως ο Ράιτ ήταν ξανά σπουδαίος με 19 πόντους, 4 ριμπάουντ, 9 ασίστ και 2 κλεψίματα. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Καμπενγκέλε (17 πόντοι, 8 ριμπάουντ). Απ' τη μεριά των ηττημένων, ο Νίμπο είχε 15 πόντους, ο Σιλντς 14 και ο ΛιΝτέι 12 με 6 ριμπάουντ.
Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.








