20.7 C
Athens
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Από πέντε ευρώ με Προμηθέα Πατρών

Σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια της σαββατιάτικης (18/11, 18.30) αναμέτρησης των Τρικάλων BC με τον Προμηθέα Πατρών.

Οι παίκτες του Κώστα Μέξα θα υποδεχθούν το αχαϊκό συγκρότημα για την 6η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League έχοντας ως αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση του αήττητου στην έδρα τους. Σε αυτή την προσπάθειά τους θα ήθελαν να έχουν στο πλευρό τους και τη δυναμική στήριξη του κόσμου τους, με τα εισιτήρια να έχουν ήδη κυκλοφορήσει και να τιμώνται προς πέντε και δέκα ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Το απόγευμα του Σαββάτου (18/11, ώρα 18.30) τα Τρίκαλα BC Aries υποδέχονται τον Προμηθέα Πάτρας στο Δημοτικό Κλειστό Τρικάλων. Τα εισιτήρια είναι ήδη στη διάθεση των φιλάθλων και οι τιμές τους είναι 5 € και 10 €. Η διάθεση των εισιτηρίων όπως και των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται καθημερινά από τα γραφεία της ΚΑΕ (Αθανασίου Διάκου 6 Τρίκαλα, 2431 101855) από τις 10-2 το πρωί και από τις 6-8 το απόγευμα. Εισιτήρια μπορούν να προμηθευτούν οι φίλαθλοι και μέσα από τη ηλεκτρονική πλατφόρμα της viva.gr».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ