14.4 C
Athens
Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου, 2025

Παρτιζάν – Μπάγερν Μονάχου 92-85: Επέστρεψε στις νίκες με δίδυμο Ουάσινγκτον-Τζόουνς

Η Παρτιζάν νίκησε 92-85 την Μπάγερν Μονάχου για την 14η αγωνιστική της EuroLeague στο...συλλαλητήριο των φιλάθλων στη Beogradska Arena. 

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρία απανωτά αρνητικά αποτελέσματα και ανέβηκαν στο 5-9 ρεκόρ με πειστική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις 6 ομαδικά λάθη.

Το μυαλό φυσικά όλων των φιλάθλων ήταν εκτός παρκέ καθώς συνεχόμενα αποδοκίμαζαν διοίκηση και ρόστερ, αποθεώνοντας τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν τον πρώτο λόγο σε άμυνα κι επίθεση, κάτι που δεν έκαναν στο δεύτερο μέρος και έτσι έφτασαν τις πέντε διαδοχικές ήττες. 

Ο Ουάσινγκτον ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους και 6 ριμπάουντς ενώ ο Τζόουνς ακολούθησε με έναν λιγότερο πόντο και 10 ριμπάουντς. Από πλευράς ηττημένων, ο Ντινγουίντι έβαλε 25 πόντους και ο Βόιτμαν έκανε double double με 10 πόντους και 18 ριμπάουντς.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ