27.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Επιλογές για όλα τα γούστα

Αρκετά «πλούσιο» είναι το σημερινό μπασκετικό κουπόνι του στοιχήματος κι εμείς θα ποντάρουμε σε αναμετρήσεις του Basketball Champions League και της Ευρωλίγκας, με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Για τη διοργάνωση της FIBA ξεχωρίσαμε δύο αγώνες από τον όμιλο της ΑΕΚ. Η Μπάνβιτ θα παίξει στο γήπεδό της με την Εστουδιάντες. Ο άσος είναι το πιθανότερο σημείο και θα τον στηρίξουμε. Στη δύναμη της έδρας θα ποντάρουμε και στο παιχνίδι της Βενέτσια με την Μπαϊρόιτ. Οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι ισχυροί στο γήπεδό τους και δύσκολα δεν θα κάμψουν την αντίσταση των Γερμανών.

Στο πλαίσιο της έβδομης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας, ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τη Χίμκι. Οι «πράσινοι» έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά το «διπλό» στο ΣΕΦ και μπορούν να «λυγίσουν» την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ξεκάθαρο φαβορί η Μακάμπι κόντρα στην Εφές που μπορεί να έκανε σεφτέ την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δεν πείθει με την απόδοσή της. Τέλος, η Μπασκόνια θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «Βασίλισσα» είναι πιο ισχυρή και μπορεί να φύγει με το «διπλό» από τη «Φερνάντο Μπουέσα Αρένα».

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

Μπάνβιτ - Εστουδιάντες    1   1,38

Βενέτσια - Μπαϊρόιτ   1   1,26

Τριάδα

Παναθηναϊκός - Χίμκι   1   1,44

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Εφές    1    1,40

Μπασκόνια - Ρεάλ Μαδρίτης   2   1,67

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ