Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες αναφορικά με την ανάληψη της ΚΑΕ από τον Αριστοτέλη Μυστακίδη. Η νέα διοίκηση έχει έντονες διαθέσεις για ποιοτική ενίσχυση του ρόστερ και τα βλέμματα στρέφονται στο λιθουανικό πρωτάθλημα.
Ο Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, σε περίπτωση που η αλλαγή ιδιοκτησίας έχει αίσιο τέλος και περάσει στα χέρια του η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, έχει ήδη σχεδιάσει τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες για την ομάδα του Γιούρι Ζντοβτς.
Συγκεκριμένα, ο «δικέφαλος του βορρά» βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τους Αρτούρας Γκουντάιτις και Καμ Ρέντις, δύο παίκτες του λιθουανικού πρωταθλήματος με «βαρύ» βιογραφικό.
Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού αγωνίζεται από φέτος στη Ρίτας, όντας ο ηγέτης της ομάδας του Ζιμπένας. Στα 32 του χρόνια, ο Λιθουανός σέντερ οδηγεί την ομάδα του Βίλνιους στην επόμενη φάση του Basketball Champions League και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 8-2 ρεκόρ, πίσω από τη Ζαλγκίρις.
Ο Καμ Ρέντις τη φετινή σεζόν αγωνίζεται για πρώτη φορά εκτός ΗΠΑ, για λογαριασμό της λιθουανικής Σιολιάι. Ο 26χρονος περιφερειακός ήταν η 10η επιλογή του NBA Draft το 2019 από τους Ατλάντα Χοκς. Ο απόφοιτος του Ντιούκ αγωνίστηκε για 3 χρονιές στα «Γεράκια». Έπειτα πήγε για μία σεζόν στους Νικς, έκανε ένα πέρασμα από τους Τρέιλ-Μπλέιζερς, μέχρι να καταλήξεις στους Λέικερς μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Ο Ρέντις αριθμεί πάνω από 280 εμφανίσεις στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και από φέτος επέλεξε την Ευρώπη.
Όπως αναφέρουν πηγές, οι δύο παίκτες έχουν έρθει σε συμφωνία με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο και για πιθανή τρίτη προσθήκη, όλα όμως θα εξαρτηθούν και από τη σύμφωνη γνώμη του Ζντοβτς.








