18.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου, 2025

Ζαλγκίρις Κάουνας-Λιετκαμπέλις 85-87: Ο Μόρις «εξόντωσε» τους Πρωταθλητές

Η Λιετκαμπέλις πήρε μία μεγάλη νίκη στο Κάουνας με 87-85 απέναντι στην Ζαλγκίρις για την έκτη αγωνιστική του λιθουανικού πρωταθλήματος με τον Μόρις να «εξολοθρεύει» την ομάδα του Μασιούλις.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως το προβάδισμα του ημιχρόνου άνηκε στην Ζαλγκίρις που αντέδρασε άμεσα. Στο δεύτερο μισό του ματς η Λιετκαμπέλις δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη και έφτασε πρώτη στο "photo finish" στη "Zalgirio Arena".

Ο Τζαμέλ Μόρις ήταν πρώτος σκόρερ και πολυτιμότερος της αναμέτρησης με 27 πόντους, 4 ριμπάουντς και ισάριθμες ασίστς. Ο Κουλαμάει ακολούθησε με 18 πόντους. Από τους γηπεδούχους, Φρανσίσκο με 21 και Σιρβίντις με 16 και 8 ριμπάουντ ξεχώρισαν αλλά δεν αρκούσαν για το αήττητο. 

Υπενθυμίζουμε πως η Λιετκαμπέλις βρίσκεται στον όμιλο του Πανιωνίου στο EuroCup και θα ταξιδέψουν στην Αθήνα στις 19 Νοεμβρίου για την όγδοη αγωνιστική της διοργάνωσης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ