27.3 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Χαμηλές «πτήσεις»

Πολλές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι του στοιχήματος με βάση τις πάντοτε ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.gr.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League, o ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Άρη. Κατά πάσα πιθανότητα το σκορ θα είναι χαμηλό και θα ποντάρουμε στο Under 142,5. Στο Λαύριο, η τοπική ομάδα θα φιλοξενήσει τον Κολοσσό Ρόδου. Εδώ θα ποντάρουμε στον άσο.

Από την Α2 που πάντοτε παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα ασχοληθούμε με δύο αναμετρήσεις. Το Μαρούσι θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Πατρών. Οι Πατρινοί είναι το φαβορί και μπορούν να φύγουν με το ροζ φύλλο αγώνα, ενώ στη Λευκάδα, η Δόξα αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να κάμψει την αντίσταση του Εθνικού.

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Ομπραντόιρο θα παίξει με την Γκραν Κανάρια. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτεροι και θα επιλέξουμε το «διπλό». Με την επικράτηση της ομάδας που δεν παίζει στο γήπεδό της θα πάμε και στην κόντρα της Καντού με τη Βενέτσια. Τέλος, η Γαλατάσαραϊ θα αντιμετωπίσει την Μπουγιουκτσεκμετσέ. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς καλύτεροι και θα τους εμπιστευτούμε.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δυάδα

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Under 142,5  1,88

Λαύριο – Κολοσσός Ρόδου   1   1,62

Δυάδα

Μαρούσι – Απόλλων Πατρών   2    1,62

Δόξα Λευκάδας – Εθνικός   1   1,36

Τριάδα

Ομπραντόιρο – Γκραν Κανάρια   2  1,62

Καντού – Βενέτσια   2    1,62

Γαλατάσαραϊ – Μπουγιουκτσεκμετσέ  1  1,25

Όλες οι αποδόσεις είναι από την κορυφαία ελληνική στοιχηματική εταιρεία, Stoiximan.gr.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ