Σε τρεις ακόμη κινήσεις προχώρησε ο Πανναξιακός που συνεχίζει να δημιουργεί το νέο του ρόστερ.
Έτσι, για 24η χρόνια θα αγωνιστεί στην ομάδα των Κυκλάδων ο εμβληματικός, Σπύρος Μάκαρης (1,98 – 38 ετών) γεγονός για το οποίο σας είχε ενημερώσει το basketa.gr, ενώ αποκτήθηκε ο Τζαννής Ταφίλη (1,89 – 27 ετών).
0 27χρονος γκαρντ μετά από μια πολύ καλή παρουσία σε Πικέρμι και Πεύκη (7,1 π. – 23 τρίποντα).
Επίσης, σταθερός παραμένει και ο Νίκος Αρτσάνος (1,80 – 24 ετών) που προέρχεται από τις ακαδημίες του Πανναξιακού. Και για αυτή την ανανέωση σας είχε μιλήσει το basketa.gr.
Αναλυτικά:
«Ο Πανναξιακός ΑΟΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή, Τζανή Ταφίλη.
Ο Τζανής Ταφίλη είναι 27 ετών (10/06/1998), έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως γκαρντ και την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Πεύκης.
Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί για πέντε (5) έτη στο Πικέρμι, όπως επίσης και σε: Κηφισιά, Πλάτων, Μάκρη, Παπάγου και Ολυμπιακό
Η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού ΑΟΚ καλωσορίζουμε τον Τζανή στην οικογένεια του Πανναξιακού και το νησί μας και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.
- Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας με τον αθλητή, Σπύρο Μάκαρη.
Για τον Σπύρο και την προσφορά του στον Πανναξιακό δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση, ανήκει στη ''χρυσή γενιά'' των Ναξιωτών αθλητών, έχοντας καταγράψει 23χρονη πορεία στον σύλλογο, που τον κάνει τον παλαιότερο του σημερινού ρόστερ.
Με ύψος 2,00μ., ο Ναξιώτης forward αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας μας, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα από τα ζωντανά παραδείγματα για τους μικρότερους αθλητές.
Σπύρο, σου ευχόμαστε η 24η χρονιά να είναι η καλύτερη που έχεις ζήσει μέχρι σήμερα με τον Πανναξιακό. Να έχεις υγεία και πολλές επιτυχίες.
𝐇𝐄 𝐒𝐀𝐈𝐃...
Η πρώτη δήλωση του Σπύρου Μάκαρη:
«Αλλη μια χρονιά στα παρκέ... Εύχομαι υγεία σε όλους τους αθλητές και να ευχαριστηθούμε ένα ακόμα όμορφο ταξίδι!
Είναι σίγουρο ότι η ομάδα θα κάνει και φέτος κατάθεση ψυχής μέσα στο παρκέ για να πετύχει τον στόχος της!!!
Θέλουμε ο κόσμος για άλλη μια χρονιά να είναι ο καλύτερος μας «παίχτης» και να τον έχουμε όλη την χρονιά δίπλα μας όπως κάνει κάθε χρόνο!
Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους
-Με χαρά ανακοινώνουμε ότι ο γηγενής αθλητής, Νίκος Αρτσάνος θα συνεχίσει για ακόμη μία χρονιά να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην ομάδα της καρδιάς του τον Πανναξιακό.
Γέννημα θρέμμα του Πανναξιακού, ο Νίκος Αρτσάνος είναι ένας αθλητής που έχει διαγράψει μία μεγάλη διαδρομή μέσα από όλα τα τμήματα του συλλόγου μας, όντας ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας μας από τα παιδικά τμήματα, μέχρι και την ανδρική ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες, κερδίζοντας τίτλους και διακρίσεις.
Ο Ναξιώτης γκαρντ την περσινή περίοδο ήταν ανάμεσα στους σημαντικούς συντελεστές των επιτυχιών της ομάδας μας, δίνοντας πολλές φορές το 200% των δυνατοτήτων του και της ψυχής του για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Επιπλέον, ο Νίκος από πέρυσι, με την ολοκλήρωση των σπουδών του στο ΤΕΦΑΑ έχει αναλάβει με ιδιαίτερη επιτυχία την τεχνική καθοδήγηση σε τμήματα της ακαδημίας μας, όπου μεταλαμπαδεύει με ιδιαίτερη επιτυχίας τις γνώσεις του στους νεότερους και ανερχόμενους αθλητές μας.
Για εμάς η παρουσία του Νίκου Αρτσάνου στην ομάδα μας έχει μεγάλη σημασία, καθώς αποτελεί την απόλυτη δικαίωση της φιλοσοφίας μας και της επιδίωξης μας για την εξέλιξη των αθλητών του νησιού μας, οι οποίοι αποτελούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του Πανναξιακού μας.
Νίκο, η Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανναξιακού σου εύχονται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.
𝐇𝐄 𝐒𝐀𝐈𝐃...
Η πρώτη δήλωση του Νίκου Αρτσάνου:
«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη ανανέωση συνεργασίας μου με την ομάδα, τον Πανναξιακό μας. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μια σεζόν με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και με πολλή δουλειά μέσα στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας . Πολύ σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της ομάδας θα παίξει και ο κόσμος μας, που είναι ο 6ος μας παίκτης σε κάθε παιχνίδι και με τη βοήθεια του είμαι σίγουρος ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.