24.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Παπαδόπουλος: «Έχουμε διάρκεια»

Προσγειωμένη παραμένει η Ελευθερούπολη, παρότι παραμένει αήττητη στο 2ο Όμιλο Βορρά της Γ’ Εθνικής με τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Ο προπονητής της Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στο Ράδιο Πρωινή 93.7 για το εξαιρετικό ξεκίνημά τους, την τελευταία νίκη τους επί του ΓΑΣ Κομοτηνή, την πολύ καλή εμφάνιση του Γιώργου Μανάκα, αλλά και το δύσκολο ματς που ακολουθεί με το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη (12/11, 18.00). Αναλυτικά όλα όσα είπε…

-Θέλουμε την άποψή σου για το παιχνίδι με το ΓΑΣ, πού κρίθηκε η αναμέτρηση;
«Μας βγήκε το πλάνο που είχαμε. Περιορίσαμε το βασικό ατού της αντίπαλης ομάδας που ήταν ο Λεχούδης, κάνοντας πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτό, και «χτυπήσαμε» στο αδύνατο σημείο της αντίπαλης ομάδας που είναι στους ψηλούς. Οι δικοί μας ψηλοί ήταν σε πολύ καλή ημέρα και το δείχνει το σκοράρισμα που είχαν. Επίσης, κρίθηκε στο πολύ καλό ξεκίνημα που είχαμε. Προηγήθηκε στο πρώτο δεκάλεπτο με 28-9 και μετά διαχειριστήκαμε το σκορ».

-Ήταν ευχάριστη έκπληξη η εμφάνιση του Μανάκα κόντρα στο ΓΑΣ;
«Όχι, σε καμία περίπτωση. Ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Μανάκας. Τον παρακολουθώ τα τελευταία τρία χρόνια. Είναι ένα παιδί που πέρυσι έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω τραυματισμού για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύω στις δυνατότητές του και από εδώ και πέρα θα είναι αυτός που ξέρουμε».

-Ο ΓΣΕ έκανε τα «τέσσερα στα τέσσερα», αλλά δεν πετάει στα σύννεφα…
«Ούτε μία στο εκατομμύριο. Είμαστε συγκεντρωμένοι με όλα τα παιδιά και τη διοίκηση. Πιστεύουμε όλοι μας, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν μπορούμε να φθάσουμε μακριά. Είναι ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Δεν κρίνεται φυσικά σε ένα και δύο ματς. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Σκεφτόμαστε το αμέσως παιχνίδι που είναι με το Μακεδονικό. Είναι ένα ντέρμπι, επίσης με μια ομάδα που είναι αήττητη. Ο Μακεδονικός είναι πολύ καλή ομάδα με γεμάτο ρόστερ. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα».

-Θέλει διάρκεια η όλη υπόθεση…
«Φυσικά. Να μην έχουμε τραυματισμούς όλη τη χρονιά. Επίσης, παίζει μεγάλο ρόλο και η τύχη. Εάν όλα αυτά πάνε καλά θα πρωταγωνιστήσουμε, αφού δουλέψουμε πολύ στις προπονήσεις. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δουλεύουμε καλά σε όλα και στη φυσική κατάσταση με το γυμναστή, τον Αλέξη Βασιλειάδη, που είναι πολύ καλός στη δουλειά του. Θεωρώ ότι θα έχουμε διάρκεια. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν βλέπω εάν θα πάμε σε ρεκόρ νικών. Οι καλές ομάδες φαίνονται στις νίκες και στις ήττες».

-Κάποια συμπεράσματα μπορούμε να βγάλουμε στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές;
«Είναι πάρα πολύ νωρίς. Σίγουρα, υπάρχουν κάποιες ομάδες δυνατές που θα πρωταγωνιστήσουν. Θα παίξουν ρόλο τα μεταξύ μας παιχνίδια. Να μην έχουμε γκέλες σε έδρες που θα περάσουν και οι άλλοι».

-Ο κόσμος παραμένει «ζεστός» και είναι κοντά στην ομάδα…
«Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας. Εμείς θα τραβήξουμε με την αγωνιστική μας παρουσία ακόμα περισσότερο κόσμο. Η διοίκηση κάνει πολύ καλή δουλειά πάνω σε αυτόν τον τομέα. Ευχαριστούμε και τη διοίκηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ