29.4 C
Athens
Παρασκευή, 15 Αυγούστου, 2025

Πιερικός Αρχέλαος: Κράτησε Παπαδόπουλο, νέες αφίξεις οι Καρυώτης και Μποτζώρης (pics)

Ο Πιερικός Αρχέλαος συνεχίζει την ενίσχυσή του για την νέα του παρουσία στην National League 1, αποκτώντας δύο ακόμη παίκτες, τους Χρήστο Καρυώτη (2,05 - 21 ετών) και Γιώργο Μποτζώρη (1,95 - 20 ετών), ενώ ο Συμεών Παπαδόπουλος (1,77 - 32 ετών) θα παραμείνει κάτοικος Κατερίνης.

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν εξαιρετικός και στη πρώτη του σεζόν στον Πιερικό Αρχέλαο, έχοντας πέρυσι 12,3 πόντους ανά αγώνα, και πλέον θα αγωνιστεί και στη National League 1.

Η ανακοίνωση για τον Μποτζώρη:

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Γιώργο Μποτζώρη.

Ο γεννημένος το 2005 -ύψους 1,95- guard παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αγωνιστεί ήδη δύο αγωνιστικές περιόδους στη National League 1, το 2023 κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το Ελληνικό Κολλέγιο και αποτελεί την πρώτη προσθήκη στη φαρέτρα του Στέλιου Χατζηιωάννου, όσον αφορά την περιφέρεια.

Οι προηγούμενες ομάδες του:

2013-2021: ΑΓΕ Πιερίας
2021-2022: ΜΑΣ Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη
2022-2023: ΧΑΝΘ
2023-2024: ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά
2024-2025: ΑΟ Αρετσού Καλαμαριάς

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την ένταξή του στην ομάδα μας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που μου δίνεται φέτος η ευκαιρία να αγωνιστώ για την ομάδα της πόλης μου και ανυπομονώ να παίξω και να δίνω το 100% κάθημερινά, τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες. Είμαι πολύ αισιόδοξος για αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια που γίνεται και είμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πιερικού Αρχέλαου. Καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση για τον Καρυώτη:

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με το Χρήστο Καρυώτη.

Ο γεννημένος το 2004 -ύψους 2,05- forward επέστρεψε από τις ΗΠΑ, όπου ολοκλήρωσε τις σπουδές του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Business Administration) και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας μας, γεμίζοντας τη ρακέτα της!

Οι προηγούμενες ομάδες του:
- 2011-2019: ΑΓΕ Πιερίας
- 2019-2022: ΔΕΚΑ
- 2022-2024: Daytona State Falcons
- 2024-2025: Highland Cougars

Πριν την αναχώρησή του για την απέναντι ακτή του Ατλαντικού, διετέλεσε μέλος των μικρών εθνικών ομάδων, ενώ το 2022 έκανε το treble κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, το Rising Stars και το πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την ένταξή του στην ομάδα μας: «Επιστρέφω με μεγάλη χαρά στην ομάδα της πόλης μου και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο παρκέ. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με τον coach Στέλιο Χατζηιωάννου, που τον σέβομαι πολύ. Θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Χρήστο, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Πιερικού Αρχέλαου. Καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Η ανακοίνωση για τον Παπαδόπουλο:

Ο Πιερικός Αρχέλαος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Συμεών Παπαδόπουλο.

Ο Σίμος είχε πέρυσι μέσο όρο 12,3 πόντους και συνολικά 79 rebounds, 75 assists και 32 κλεψίματα, όντας κομβικός στην περιφέρεια και θα είναι παρών και στη National League 1.

Ο ίδιος δήλωσε σχετικά με την παραμονή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι και φέτος στον Πιερικό Αρχέλαο. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τον coach για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία και η νέα αγωνιστική χρονιά. Πέρυσι πετύχαμε τους στόχους μας, με όσες δυσκολίες προέκυψαν στην πορεία. Εύχομαι και φέτος να τους πετύχουμε, χωρίς καμία απώλεια όμως αυτήν τη φορά. Υγεία μόνο να έχουμε, τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Συμεών, καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ