26.4 C
Athens
Κυριακή, 13 Ιουλίου, 2025

Οι αδερφοί Καλαϊτζάκη δεν ξέχασαν από πού ξεκίνησαν (pics)

Οι Γιώργος και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης επισκέπτηκαν το γήπεδο όπου έκαναν τα πρώτα τους...μπασκετικά βήματα, στο Ηράκλειο. 
 
Συγκεκριμένα, τα νεαρά παιδιά της ακαδημίας του Ηρακλείου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους δύο αθλητές και να βγάλουν αρκετές φωτογραφίες.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση της ομάδας και δείτε τις φωτογραφίες με τις ξεχωριστές αυτές στιγμές: 
 
«Τα αδέρφια Καλαϊτζάκη επέστρεψαν εκεί όπου όλα ξεκίνησαν… στο ανοιχτό γήπεδο του Ηράκλειο ΟΑΑ.
Στο χώρο που έκαναν τα πρώτα τους βήματα, στο γήπεδο που τους είδε να ονειρεύονται.
Σήμερα, γεμάτοι εμπειρίες, πάθος και ταλέντο, Γιώργος και Παναγιώτης επιστρέφουν στο Ηράκλειο, όχι απλώς ως παίκτες, αλλά ως έμπνευση για τη νέα γενιά.
Πέρα από τη συζήτηση που έκαναν με τα παιδία της ομάδας μας, απάντησαν σε κάθε απορία μικρών και μεγάλων, έβγαλαν φωτογραφίες μοίρασαν δώρα, όμως το highlight της επίσκεψης ήταν οι μονομαχίες 1 vs 1 με όσα παιδιά τους προκάλεσαν αλλά και τα challenges στα σουτ με τους αθλητές του Ηράκλειο ΟΑΑ.
Ευχαριστούμε πολύ @panagiotis_kalaitzakis @gkalaitzakis16».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ